Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti 160 hp hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 cdti 160 hp hakkinda

Arkadaslar merhaba, oncelikle hepinize kazasiz belasiz surusler dilerim. Ismim Harun 34 yasindayim ve Ankara'da yasayan bir muhendisim. Alfa Romeo 159 kullancisiyim ve spor sedan arabalardan cok hoslaniyorum. 159 sonrasi tercih edecegim tek arac insignia gibi gorunuyor.

Son donemlerde sik sik sahibinden de insignia ilanlarini inceliyorum ve onlarca 100.000 km alti satis ilani goruyorum. 1.6T ile ilgili insanlarin temel problemi yakit olabiliyor bunu anliyorum da 2.0 cdti da insanlari bu kadar rahatsiz eden unsurlar nedir ki insanlar aldiktan sonra kisa surede ellerinden cikarmaya calisiyorlar. Bilgilerinizi paylasir misiniz.?

Ynt: 2.0 cdti 160 hp hakkinda

Aracımı alalı yaklaşık dört ay oldu 4000 km de yol yaptım. Çok keyifli.
    Tek sorun vergisinin biraz yüksek olması. O da malum.

2010 COSMO 2.0 CDTI GRI DVD 800

Yorum

Hocam hayirli ugurlu olsun. Vergiler ulkemizde cok yuksek bu konuda hepimiz muzdaribiz ama satisa bu kadar cok aracin cikiyor olmasi vergiden degildir diye dusunuyorum cunku vergiyi araci almadan biliyoruz.

Yorum

Teşekkürler. Sizin de gönlünüzce olur inşallah.
        2010 COSMO 2.0 CDTI GRI DVD 800

Yorum

yenisini almak için satıyorlar..

Yorum

120.000 km dir kullanıyorum
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Mutlaka ortak bir nedenleri olmali. Yenisi dediginiz ucuz degil ki. Ortalama 125.000 lira istiyorlar. Adam satis ilanlarindaki fiyatlar ise 60-70 bin araliginda.

Yorum

Dünya kadar satılık 3.20d,2.0TDI passatta var.Bu kıstas olmamalı.Insignianın elden çıkartacak bir kronik arızası yok.Yakıt olarakta oldukça iyi.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Dünya kadar satılık 3.20d,2.0TDI passatta var.Bu kıstas olmamalı.Insignianın elden çıkartacak bir kronik arızası yok.Yakıt olarakta oldukça iyi.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
                  Hocam ilk mesajimda da yazmistim. Yaklasik 15 senelik muhendisim, bizler bir seyi arastirirken ustun koru arastirmayiz.

Şöyle biraz daha detayli bir bilgi vereyim o zaman. Sahibinden de 2010-2014 arasi model de ve 2.0 dizel motordaki satis rakamlarina baktim.

Insignia satis adedi 371
                  Passat 103
                  Mondeo 208

Bu araclar arasinda satis siralamasini ve miktarini dusunurseniz passat (netret ettigim bir arac) herhalde 2010-2014 araliginda insignia satisinin 5 katina ulasmiatir diye dusunuyorum. Keza mondeo da eminim insignia dan cok daha fazla satilmistir.

Simdi toplam satilan arac sayisina bakiyorum, simdi ikinci el olarak satisa cikanlara bakiyorum kesinlikle anormal.

Yorum

Tesadüf meslektaşız.Yalnız şunu atlıyorsunuz passat ve mondeo 1.6 dizelleri olan araçlar eğer 1.6 dizeli olmasaydı bu araçların 2.0 dizel ikinci el satışları bu yazdıklarınızın 3 katı olabilirdi.
                    Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.Yaş kısmınız hatalı olsa gerek.15 yıllık mühendis olduğunuza göre 19 yaşında mezun oldunuz.15 yaşında mı üniversiteye girdiniz ?
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Tesadüf meslektaşız.Yalnız şunu atlıyorsunuz passat ve mondeo 1.6 dizelleri olan araçlar eğer 1.6 dizeli olmasaydı bu araçların 2.0 dizel ikinci el satışları bu yazdıklarınızın 3 katı olabilirdi.
                      Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.Yaş kısmınız hatalı olsa gerek.15 yıllık mühendis olduğunuza göre 19 yaşında mezun oldunuz.15 yaşında mı üniversiteye girdiniz ?
                      benzer saptamayı ben yapacaktım ki siz benden önce yazmışsınız
                      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

passat dizellerin bir çoğununda kiralık araç firmalarından dönen araçlar olduğunu düşünüyorum.düşündüğünüz marka modelin kronik bir şikayeti olup olmadığını araştırmanız,bakım masrafları değerlendirmesi yapmanız (partikül filtresi özellikle ) , kullanıcılara sormanız bence daha isabetli olur kanaatindeyim.Araç özelliklerini araştırmanız durumunda da Insignia zaten öne çıkacaktır.
                        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Şöyle bilgi vereyim . Babam sinif ogretmeni, ilkokula 4 yasinda nusaybin de bir koy okulunda kayit yapmislar. Üniversiteye baslangicim da haliyle erken oldu okullar arasinda hic zaman kaybim olmadi. Ayrica 3. Sinif sonu yaptigim stajdan sonra 4. Sinifta ucretli olarak is hayatiyla tanistim. Onceki mesajimda da bahsettigim gibi yaklasik kelimesine dikkat edersiniz diye dusundum. Su an 13. Senemi calisiyorum. 2012 haziranda kendi sirketimi kurdum o surecten bu yana da kendi sirketimi yonetmeye calisiyorum.

Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.

*Ayrica 2. bir lisans diplomam var o da isletme.

Bu arada passatin 1.6 dizeli olmasaydi şöyle olurdu cumlenizi cok yorumlayamadim kafamda. Biraz izah eder misiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                            passat dizellerin bir çoğununda kiralık araç firmalarından dönen araçlar olduğunu düşünüyorum.düşündüğünüz marka modelin kronik bir şikayeti olup olmadığını araştırmanız,bakım masrafları değerlendirmesi yapmanız (partikül filtresi özellikle ) , kullanıcılara sormanız bence daha isabetli olur kanaatindeyim.Araç özelliklerini araştırmanız durumunda da Insignia zaten öne çıkacaktır.
                            Hocam yanlis anlasilma olmasin asla passati savunuyor degilim daha once ki mesajlarimda da bahsettim. Passat nefret ettigim araclar arasinda cunku satis rakamlarini ve fiyatini bana gore hak etmeyen bir arac. Insignia passata gore bence kesinlikle ustun iste anlayamadigim durum da burada basliyor. Yani bu kadar ustunlugu olan bir aracta insanlar neyi begenmiyor da satmaya calisiyor. Araclara bakiyorum boya yok hata yok ya da 1-2 parca basit boya problemleri var. Buna ragmen niye satmaya calisiyorlar.

Ayrica bu foruma uye olmamin temel nedeni insignia kullanicilarina ulasabilmek ve fikirlerini alabilmek

Yorum

Fiyat, özellik ve performans açısından İnsignia 2.0 160 CDTİ piyasanın en iyisi diyebilirim. Yaklaşık 14 aydır kullanıyorum. Bu süreçte aracımın 2. el olması veya servis kaynaklı sorunlar yaşasam da piyasada emsalleri ile kıyaslandığında her anlamda öne geçeceğine inandığım bir araç. Bugün binebileceğim bir araca 60-70 bin ayıracaksam bu aracım kesinlikle bir insignia olur. 110-120 bin seviyelerinde A6, 140-150 bin sevyelerinde de büyük ihtimalle A5 olacaktır. 200 binlerin üzerine çıkarsa tabi üst model alternatifleri çoğalacaktır.
                              İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X