Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni insignia 1.6 170 hp otomatik vites almayı düşünüyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni insignia 1.6 170 hp otomatik vites almayı düşünüyorum

Şu an konyadayım adem usta varmış prins bayi pazartesi onunla da bi görşeceğim,sonrası da bayiden istenecekler var bu konuda da fikir verirmisiniz
    1.6 170 hp edition elegance at

Yorum

duyduğum kadarıyla insignia ya lpg yaramıyor. siz bilirsiniz yine de

Yorum

Kusura bakmayın ama bir araca 70-80 bin tl verip tüp takırmayı düşünmek hiç mantıklı bir iş deil... İnsignia alınacaksa tüplen müplen ugraşmayın.. Aracın bünyesi kaldırmıyor... Benim şahsi düşüncem bir araca 50 bin tl den fazla para vereceksem tüp işine hiç girmem...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

O görüşe sahip bir çok kişi var saygı duyuyorum ama tek niyetimiz az yakan bi araçla bir yerden bi yere gitmek değil öyle olsa 1,3 multijetle ya da ikisi arasında kararsız kaldığım astra ile sorun çözülür,bunu anlamamışsınız zaten çok yakmadığını ve lpg nin dizel ya da benzin gibi sorunsuz çalıştığını söylememişim,sadece çok beğendiğim sahip olmayı çok istediğim bi araba insignia.yani bugün varımızı yoğymuzu koyup 150000 e bi mercedes alsak tüp taktırmak haram mı olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmetygtbsi
            O görüşe sahip bir çok kişi var saygı duyuyorum ama tek niyetimiz az yakan bi araçla bir yerden bi yere gitmek değil öyle olsa 1,3 multijetle ya da ikisi arasında kararsız kaldığım astra ile sorun çözülür,bunu anlamamışsınız zaten çok yakmadığını ve lpg nin dizel ya da benzin gibi sorunsuz çalıştığını söylememişim,sadece çok beğendiğim sahip olmayı çok istediğim bi araba insignia.yani bugün varımızı yoğymuzu koyup 150000 e bi mercedes alsak tüp taktırmak haram mı olacak
            Hocam haram deil tabi.. Zevk meselesi alırsın tüpünüde takarsın ama bu bir risk alacağınız araca o kadar para verip tüp yüzünden sorun çıkarırsa eger ve araçtan soğursanız zevk le binebileceğiniz bir araca yazık etmiş olacaksınız... yinede karar sizin alın deneyin belkide hiç sorun çıkmaz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

71000 TL ye oldukça boş bi İnsignia alacağınızı düşünüyorum test ettiğiniz aracın donanımıyla kıyaslayın bence.
              İNSİGNİA'sız

Yorum

insignia gibi bi araca boş kelimesi bence yakışmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmetygtbsi
                  insignia gibi bi araca boş kelimesi bence yakışmaz
                  Merhaba ben de sizin gibi son anda astra dizel'den insignia 1.6 170hp AT 'ye geçtim. Sadece sunu soyleyim. biraz şartları zorlayıp COSMO seçcenegini dusunun. Gerçekten sadece o AFLplus farlar için bile o kadar far verilir. Çok memnunum. Bugün beylikdüzü- ayazaga arasında 80 km hızla 5.5 yakıt tuketimini tutturdum. Pazar trafik yoktu test etme imkanım oldu. Tuketim gayet mantıklı bu beygir gücüne gore. Ancak genel karma'da 9 lt ortalama tuketim( aldığımdan bu yana 1500 km sıfırlamadım). Aracta çok ince detaylar var ve bu intellilink sistemi harika. Tek pişmanlığım navi paketini almamış olmam.
                  simdiden hayırlı olsun.
                  ( Bu arada 2013 C180 AMG yerine Cosmo İnsginia'yı tercih ettiğimi belirteyim)
                  2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Araç için bugün kaporomu bıraktım,insanlık için küçük benim için büyük bir adım oldu Allah utandırmasın inşallah yardımlar için teşekkür ederim bir sıkıntım olduğunda tekrar yardımlarınızı bekliyorum

Yorum

Hayırlı olsun, yeni aracınızı iyi günlerde kullanın.

Yorum

Teşekkür ederim inşallah

Yorum

hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullanın.

Yorum

İşleniyor...
                          X