arkadaşlar merhaba,1.4 stil paket aracımda bluetooth da arama vs. işlemleri Türkçe gerçekleştirebiliyor muyuz? İngilizce konuşan bayanı Türk yapabilir miyiz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bluetooth dil seçenekleri
Collapse
X
-
Ynt: Bluetooth dil seçenekleri
Bayanı türk yapabilirmiyiz bilemiyorum ama cok ta ihtiyaç olmuyor telefon ile esleşme yapildiktan sonra bluetooth acik ise zaten arac ta gelen arama giden arama tek tus ile bütün islemleri yönetebiliyorsun bayan olmus olmamis cok onemi ykk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emretekin93Fatih bey bu turn push sadece fabrika cikislilarda oluyor dimi bende varda birisi sordu bende merak ettim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: emretekin93Fatih bey bu turn push sadece fabrika cikislilarda oluyor dimi bende varda birisi sordu bende merak ettim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Bayanı türk yapabilirmiyiz bilemiyorum ama cok ta ihtiyaç olmuyor telefon ile esleşme yapildiktan sonra bluetooth acik ise zaten arac ta gelen arama giden arama tek tus ile bütün islemleri yönetebiliyorsun bayan olmus olmamis cok onemi ykk1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: insgna44Bayanı türk yapabilirmiyiz bilemiyorum ama cok ta ihtiyaç olmuyor telefon ile esleşme yapildiktan sonra bluetooth acik ise zaten arac ta gelen arama giden arama tek tus ile bütün islemleri yönetebiliyorsun bayan olmus olmamis cok onemi ykk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: insgna44Bayanı türk yapabilirmiyiz bilemiyorum ama cok ta ihtiyaç olmuyor telefon ile esleşme yapildiktan sonra bluetooth acik ise zaten arac ta gelen arama giden arama tek tus ile bütün islemleri yönetebiliyorsun bayan olmus olmamis cok onemi ykk
bizim millet yapar mı yapar valla )1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
Yorum