Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tamponu Yan Sanayi Takmışlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tamponu Yan Sanayi Takmışlar

Ben 1 yıl önce kaza yapmıştım konya özkaymak servisinde arabayı yaptırdım karşı taraf bana çarpınca onların kasko ödedi hiçbir parça çakma olmasın gerekirse üstünü ben veriyim demiştim ama sadece ön tamponu yan sanayi takmışlar dava açabilirmiyim ? Aracım astra 1.3 eco.

Ynt: Tamponu Yan Sanayi Takmışlar

Hoşgeldiniz öncelikle kendinizi tanıtırmısınız ?
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Adım Ertuğrul ?
      Aracım Opel Astra 2011 Model Hatcback 1.3 EcoFlex ?

Yorum

Dava açamazsınız malesef artık kaskolar muadil parçalarda kullanıyorlar artık

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Zaten iyi oturmamış canım sıkıldı arabayı aldığımda 2. el aldım ama adam kullanmamış sıfır gibiydi cool peki orijinal taktırsam ne kadar eder ön tamponu ?

Yorum

Volkan Abi belki daha biliyodur ancak ben açabileceğiniz kanaatindeyim. Kasko şirketi neye göre yan sanayi kullandı önce buna bakın. Şayet kullanmaya hakkı varsa, kazada kusurlu olan tarafa aracınızın kazalı olması nedeniyle uğradığı değer kaybı miktarı üzerinden dava açabilirsiniz.
            2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

yan sanayi olduğunu nasıl anladınız?

Yorum

Tamponlarındamı yan sanayisini yapmışlar, ayıp ya...

Yorum

ben 25 yıldır opel kullanıcısıyım birde anlaşılıyor yani takıldığı halde çıkık duruyor özellikle yan sanayi olmasın fiyat farkını ben veriyim dediğim halde öyle takmışlar birde zaten kalite farkı oluyor

Yorum

bir kere sökülen tamponun bir daha fabrikada yapılan montaj gibi düzgün olmayacağını düşünüyorum. sadece duruş şeklinden yan sanayi olduğu düşünülmesin
                    InsigniaTEAM

Yorum

bosch servisine gittim sordurdum adamlar evet yan sanayi dediler blink blink takılışından belli oluyor onlarda dedi mesela orijinal tampon tam oturuyor bunların takılan köşeleri tam oturmuyor ve tamponda hatalar oluyor adamlarda anlattı ama bu takılanı gördüler yan sanayi demeye bin şahit ister dediler tmr

Yorum

sıkıntılı işler bunlar
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

iyi bir tamponcu sorunu halleder

Yorum

Bu birazda servistekilerle alakalı bildiğim kadarıyla parçayı kabul etmeyip orjinalini isteyebiliyor servis. Bi parçada başıma gelmişti daha sonra orjinal parçayı yolladılar..
                            2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Brkaptan
                              ben 25 yıldır opel kullanıcısıyım birde anlaşılıyor yani takıldığı halde çıkık duruyor özellikle yan sanayi olmasın fiyat farkını ben veriyim dediğim halde öyle takmışlar birde zaten kalite farkı oluyor
                              Tırnaklar tam oturmamış olabilir yani dikkatlice bakılmasinda fayda var yoğun is temposundan serviste gozden kacan cok sey oluyor. Akillara zarar
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                              X