Ben 1 yıl önce kaza yapmıştım konya özkaymak servisinde arabayı yaptırdım karşı taraf bana çarpınca onların kasko ödedi hiçbir parça çakma olmasın gerekirse üstünü ben veriyim demiştim ama sadece ön tamponu yan sanayi takmışlar dava açabilirmiyim ? Aracım astra 1.3 eco.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tamponu Yan Sanayi Takmışlar
Collapse
X
-
Ynt: Tamponu Yan Sanayi Takmışlar
Hoşgeldiniz öncelikle kendinizi tanıtırmısınız ?
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Volkan Abi belki daha biliyodur ancak ben açabileceğiniz kanaatindeyim. Kasko şirketi neye göre yan sanayi kullandı önce buna bakın. Şayet kullanmaya hakkı varsa, kazada kusurlu olan tarafa aracınızın kazalı olması nedeniyle uğradığı değer kaybı miktarı üzerinden dava açabilirsiniz.2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
bosch servisine gittim sordurdum adamlar evet yan sanayi dediler blink blink takılışından belli oluyor onlarda dedi mesela orijinal tampon tam oturuyor bunların takılan köşeleri tam oturmuyor ve tamponda hatalar oluyor adamlarda anlattı ama bu takılanı gördüler yan sanayi demeye bin şahit ister dediler tmr
Yorum
-
Bu birazda servistekilerle alakalı bildiğim kadarıyla parçayı kabul etmeyip orjinalini isteyebiliyor servis. Bi parçada başıma gelmişti daha sonra orjinal parçayı yolladılar..2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Brkaptanben 25 yıldır opel kullanıcısıyım birde anlaşılıyor yani takıldığı halde çıkık duruyor özellikle yan sanayi olmasın fiyat farkını ben veriyim dediğim halde öyle takmışlar birde zaten kalite farkı oluyor2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum
Yorum