Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T yakit sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 T yakit sorunu

walla arabam 30.000 kmye az kaldı hiç 11 litrenin altına şehir içi trafikte düşemedim bu kardeşin araba incelensin yada benim arabam incelensin)) bütün pompacılarla arkadaş olduk yakıttan dolayı)
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Arkaaslar hepinize tesekkur ederim yorumlarinizdan dolayi.
      180 beygir araba alip gazlamaya korkarak binmek zoruma gidiyo sadece.
      Ama sorun arabada degil .benzin fiyatlarinda .
      Ne diyim yaziklar olsun bizi kendi arabamizin gazina bile korkarak bastiranlara.
      2009 1.6T cosmo flexride. sunroof .komple bej deri.turn push(joistik) .navi. 19' jant.afl far.dark black

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
        walla arabam 30.000 kmye az kaldı hiç 11 litrenin altına şehir içi trafikte düşemedim bu kardeşin araba incelensin yada benim arabam incelensin)) bütün pompacılarla arkadaş olduk yakıttan dolayı)
        Aynı ilde olsaydık araçları bir hafta değiştirmeyi teklif ederdim
        11ltre altı hayallerinizi süslemiş ama bir çoğumuz 10 küsur litrelerle geziyoruz.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Arkadaşlar selam,

1.6 Cosmo 19" ST kullanıyorum.Yaklaşık 5 aydır.
          Aracım 14.000km de.
          Şehir içi performanslı kullanımda (gerektiğinde basarak,çok yakmasın diye 6.vites 70 le gitmiyorum) 10lt,şehirlerarası (konya-antalya; toroslar sebebiyle viraj ve rampası çok) 7lt benzin tüketmekteyim.

Aracımdan inanılmaz memnunum.Fiyatına göre, aldıgım konfor ve performans paha biçilemez...

Güçlü,konforlu ve karizmatik araçların sahipleriyiz.
          Hiçbirimizin aracı aldıktan sonra duyduklarımızın çok ötesinde handikaplarla karşılaştığını sanmıyorum!

Bence birde şu açıdan bakmalıyız; insignia 1.6 cosmo nun özelliklerine sahip ( konfor,donanım ve performans ) birçok aracın fiyatı ,bizim araçlarımızın 2 ve 3 katına satılmakta...

1.6 Sports tourer dan vazgeçer miyim bilemem ama yeri her zaman ayrı olacağı kesin...

Herkese sevdikleriyle iyi yolculuklar ve hayırlı ramazanlar dilerim.

Saygılarımla.

HeR YeNi GüN,TaZe BiR BaŞLaNGıÇTıR...

Yorum

Arkadaşlar 2014 1.6 T Son testi paylaşmak istiyorum.

Pazar gunu Beylikdüzü- Ayazaga( E5 gidiş) ve Ayazaga- Beylikdüzü( TEM DONUŞ) 90 km sabit CC ile 5.7 lt tuketimi tutturdum. Hiç durmadım diyebilirim. Ama gerçekten guzel bir rakam oldugunu dusunuyorum. Aracım 1500 km'd Gezi A hiç sıfırlamadım ort 9.1 tuketim( Aracımı 7 km gidiş donuş olan sehir içi trafiginde yogun olarak kullandığımı belirteyim)

2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Güzel değerler Tebrikler clapclap clapclap clapclap

Her zaman dediğimiz olay basarsan yakar basmazsan yakmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Güzel değerler Tebrikler clapclap clapclap clapclap

Her zaman dediğimiz olay basarsan yakar basmazsan yakmaz
                Ama aracın resmen homurdandığını hissettim Araç çok keyifli...
                2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

19 jant 2 litre koymaz yanlış olmasın, elbette küçük jant araçlara göre fazla yakar ama anlayamazsınız! 0.5lt en baba.
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Al benden o kadar..İstanbul,da 11..12 lt,nin altına inemedim ki çok sakin ve devirli kullanırım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                      Al benden o kadar..İstanbul,da 11..12 lt,nin altına inemedim ki çok sakin ve devirli kullanırım..
                      11 litre atlına inmeyi isteyip buna göre kullanıp da inememek ilginç Sizin nasıl kullandığınız incelenmeli..

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                      X