Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T yakit sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 T yakit sorunu

Selam arkadaslar.gecen ay aldigim cosmo 1.6 T aracimin deposunu doldurdum .yakit tabsncasi attigi yeerde biraktirdim.sonra ist.icinde 48 km yol yaptim .yine ayni pompadan doldurdum tabanca atana kadar.
    Sonuc 38 tl lik yakit aldi.bu nedir abiler ya
    Km de 80 kurus civari yakiyor demekki .benim arabada sorunmu var acaba.bilgisi olan varmi bu konuda.
    Aracta yukte yoktu.19 jant var sadece.
    2009 1.6T cosmo flexride. sunroof .komple bej deri.turn push(joistik) .navi. 19' jant.afl far.dark black

Ynt: 1.6 T yakit sorunu

aracım 1.6 T değil ama baya bi fazla yakıt tüketimi olmuş gibi..
    [center]
    İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Agresifte kullanmadim yani.satmakta istemiyorum acikcasi.
      2009 1.6T cosmo flexride. sunroof .komple bej deri.turn push(joistik) .navi. 19' jant.afl far.dark black

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chef
        Selam arkadaslar.gecen ay aldigim cosmo 1.6 T aracimin deposunu doldurdum .yakit tabsncasi attigi yeerde biraktirdim.sonra ist.icinde 48 km yol yaptim .yine ayni pompadan doldurdum tabanca atana kadar.
        Km de 80 kurus civari yakiyor demekki .benim arabada sorunmu var acaba.bilgisi olan varmi bu konuda.
        Araçlarımız özellikle dur-kalk trafikte çok yakıyor..Benim aracım LPG li olmasına rağmen sarfiyatım İstanbul trafiğinde 45 kuruşa kadar çkıyor(Klima açıkken).Şehirlerarası 110 km sabit hızda tüketimim ise 26 kuruşa düşüyor.(Yine klima açık).Eğer bu sarfiyatı dur-kalk yoğun trafikte yaptıysanız benzin tüketimi için normal gibi...
        2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

bendede 19 jant var ve benim arabamda 700 den aşağı yakmıyor normal yani.. bu arabalar benzin canavarı yapıcak bişey yok maalesef:
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Bildiğim kadarı ile 19'' jant 2 litre civarı fazla yaktırıyor.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

O ne öyle ...
              Bizim ST olmasına rağmen benzinde 44 krş yakıyor.
              Lpg de 28 krş.. Araçta sıkıntı olma ihtimali yüksek...

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Aracınızıdaha çoksevmek elinizde.jantlar küçülüp,lpfi taktırın.bu bilgiler teorik olarak doğrulardır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                  O ne öyle ...
                  İstanbul trafiği için konuşuyoruz ama...
                  2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                    Orjinal yazı sahibi: omfaya
                    O ne öyle ...
                    İstanbul trafiği için konuşuyoruz ama...
                    Şehir dışı gibi ev iş arası çevre yolunu kullanıyorum..
                    Şehir içi olsa da bu çok fazla..

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemal
                      Aracınızıdaha çoksevmek elinizde.jantlar küçülüp,lpfi taktırın.bu bilgiler teorik olarak doğrulardır.
                      Cemal bey yeni sistem bu şekilde sürekli tavsiye etmeniz çok mantıksız Sonuçta ne olacağını bilmeden kullanıyoruz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                        o kadar etkilemez. Fatih abi (1.6T Cosmo sunroof cd500 19") ile Gökhan abi (1.6T Cosmo sunroof dvd800 18") aynı yolda peşpeşe giderken Gökhan abinin araba daha fazla yaktı
                        Bu da çok uç bir örnek olacak ama Kadir (1.6T soğutmalı koltuk 19" jant) ortalama 7-8 litre yakıyordu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                          o kadar etkilemez. Fatih abi (1.6T Cosmo sunroof cd500 19") ile Gökhan abi (1.6T Cosmo sunroof dvd800 18") aynı yolda peşpeşe giderken Gökhan abinin araba daha fazla yaktı
                          Bu da çok uç bir örnek olacak ama Kadir (1.6T soğutmalı koltuk 19" jant) ortalama 7-8 litre yakıyordu
                          Bu mantıkda benim 17'' jantla ne yakmam lazım ihihi Her şekilde 10.5-11 lt istanbul'da trafikde, klimada kullanıyorum ani hızlanmalardan kaçınsam biraz daha düşer aslında
                          2016 w205 AMG

Yorum

19 jant neye göre,kime göre 2 litre civarı fazla yakıyor?bence siz bu tip cevapları tam emin olmadan paylaşmayın,geçenlerdede ruhsatta yazan insignia lımousine modeline,kiralık olarak alınmış vs demiştiniz,gerçi biz buradayken yanlış yazdıklarınızı yada duyduklarınızı düzeltiriz,fakat gözümüzden kaçanlar olur bu yüzden tam emin olmadan bir bilgiyi,kesin ve netmiş gibi idrak ettirmeyiniz
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chef
                              Selam hocam,48 km ne kadar bir zaman içinde yaptınız.
                              Bizim araçların en kötü yanı soğukken biraz fazla trafiğe girdiğinizde 12-13 litre yakıyor,tabi şimdi araca daha alışamadınız ben ilk insigniamdayken ilk depoyu 350 kmde bitirmiştim,buda km'de 1 tlye tekabül etti ama ikinci depomda 600-650 km'ye kadar çıkmıştı sizdede öyle olucak merak etmeyin
                              80 kuruş ilk insignia kullanan bir kişi için normal bir rakam
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X