Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇLARIMIZI ÇOK MU DİNLİYORUZ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ARAÇLARIMIZI ÇOK MU DİNLİYORUZ?

Orjinal yazı sahibi: avorki
    bence de biraz abartıyoruz (çıtırtı yok değil ama, ben duyuyorum) bu gün bir abimiz ile otoparkta kaşılaştım araçtaki çıtırtıdan bahsettim benimkinde öyle bir ses yok dedi. demek ki adam aracını dinlemiyor
    yoo gerçekten çıtırtı olmayan Insignia'lar var aynı araç 3 farklı kişi tarafından onaylandı, ses yok
    InsigniaTEAM

Yorum

Dinlemezsende olmuyor usta. Sonuçta benim yaşamımın en büyük parçası arabam o olmadan yapamıyorum
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
        Sufy abi okula giderken gördüm arka tamponda nazarlık bisiler var gördünüzmü
        evet malesef ziberte gidicem bakalım ne olacak.. cevahir otel parkında oluştu..
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

ya çıtırtı felan bende de yok çok şükür de geçen gün motor sesini dinlerken tam o halkali avrupa konutlari civarinda yeni bir dogalgaz hattimi ne açmişlar boydan boya. farketmedim gece gece o sessizlikte oyle bir ses çıktıki aha dedim herhalde komple 4 jant teker felan yamulttuk. neyseki indim baktim bişey yok. yani demem oki gerçekten de pek fazla dinlememek lazim arabayi başka dikkatsizliklere de yol açabiliyor
          Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Buldunuz bunuyosunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
              Buldunuz bunuyosunuz
              +1 ihihi memnun olmayan foruma bağışlayabilir ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
                ya çıtırtı felan bende de yok çok şükür de geçen gün motor sesini dinlerken tam o halkali avrupa konutlari civarinda yeni bir dogalgaz hattimi ne açmişlar boydan boya. farketmedim gece gece o sessizlikte oyle bir ses çıktıki aha dedim herhalde komple 4 jant teker felan yamulttuk. neyseki indim baktim bişey yok. yani demem oki gerçekten de pek fazla dinlememek lazim arabayi başka dikkatsizliklere de yol açabiliyor
                sanırım aynı yere bende girdim çıktım
                F30 Sport+

Yorum

aracını seven herkes dinliyor galiba

Yorum

İşleniyor...
                  X