Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇLARIMIZI ÇOK MU DİNLİYORUZ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARAÇLARIMIZI ÇOK MU DİNLİYORUZ?

Yaklaşık 1 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum.
    Bu forumdan çok değerli bilgiler ve mesajlar aldım. Teknik bilgi ve ortak paylaşımlarla çözüm yollarında bilgi paylaşımı ve yol gösterici oldu.
    Yalnız bir başka tespitim ise bu son zamanlarda araçlarımızı çok mu dinliyoruz diye düşünmüyor değilim. Bir ses geldiği zaman hep bir problem olduğu kaygısı taşıyoruz. İnsignialarımızı güven miyor muyuz yoksa endişeleniyor muyuz?
    Birkaç örnek konu başlığı:
    -----Ön konsoldan gelen ses (Bu ilk örnek. Çünkü ben de yaşamıştım. Ön konsoldan ses geldiğini okumuştum. Bir ara canım sıkıldı...Neyse ki sonra torpido gözüne koyduğum bodrum anahtarlığından kaynaklandığını farkettim
    -----Direksiyonu Çevirince Gelen Ses ?
    -----CAlistirmada çıkan ses
    -----Sabahları ilk çalıştığında motor soğuk iken devir 1000'in üzerine çıkıyor ve bir iki kere titreme oluyor bu 45 sanye sürüyor sonra 800'e falan düşüyor ve normale dönüyor. sadece motor soğuk ilken yapıyor.

Sizce araçlarımızı çok mu dinliyoruz.
    2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Ynt: ARAÇLARIMIZI ÇOK MU DİNLİYORUZ?

Evet Çok dinliyoruz;

Sizinde dediğiniz gibi bazı sesler ya bizden kaynaklanıyor yada önemsenmeyecek sesler oluyor ama bence esas problem gerçek sesleri algılayıp çözüm ve önlem almak için burda paylaşmak olması gerekiyor, ben mesala birşey bulduğum zaman önce araştırıyorum sonra çözüm arıyorum ve en sonunda gerçekten araçla ilgiliyse bu forumda bildiriyorum bence bunu burdaki herkes yapabilir.

Araçlarımızı dinleyelim ama bunu hastalık mertebesine çıkarmayalım.

Keyifli Sürüşler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bencede cok fazla dınlıyoruz araclarımızı ve abartıyoruz sorunları, ben olaya su sekılde bakıyorum, odedgım para=almıs oldugum urunden beklentılerım,
      odedıgım para 56000, almıs oldugum urun ıse beklentılerımın oldukca uzerınde, aracıma keyıfle bınıyorum, benımkındende sesler gelıyo ara ara, ama hıcte
      onemlı degıl, elbette ses gelcek sorun cıkacak, he gıdıpte 200000 lıraya bı arac alsaydım bu sesler, sorunlar kafama takılırdı, ama dıyorumkı ne verdınde ne beklıyosun kendı kendıme, yanlıs anlamayın ben aracımı kucumsemıyorum, aksıne keyıfle zevkle bınıyorum, bu fıyata alınabılcek, bu ozellıkte, bu donanımda,
      bu gucte baska bı arac yok, o yuzden orasından ses gelmıs, burası bu olmus takılmayın bence, hem araclarımız daha garantılı, en ufak sorunlarda bıle solugu servıste alıyoruz, ucret odemeden hallettırıyoruz ısımızı, o yuzden araclarımıza keyıfle, mutlulukla bınelım, kullandıgımız araclarını kıymetını bılelım, cogu ınsanın hayallerınde olanın bızım altımızda oldugunu unutmayalım.... saygılarımla....

Yorum

Orhan Baba ne demiş HATASIZ KUL OLMAZ

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

forumlara genelllikle bizler gibi pimpirikli insanlar takılıyor bence ondan..
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            +1

Yorum

kesinlikle katiliyorum dinlemeyi bıraktım ben artık
              Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                bu da dogru bir gözlem
                Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Geçen gün ufak bir arsada geri dönüş yaptım..Yola çıkınca tekerleklerden şıkırda şıkır ses gelmeye başladı )Kendi kendime dedimki araba bile arsadan dönme olayına sevinmdi göbek atıyor.. )
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                    Orhan Baba ne demiş HATASIZ KUL OLMAZ

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                      Geçen gün ufak bir arsada geri dönüş yaptım..Yola çıkınca tekerleklerden şıkırda şıkır ses gelmeye başladı )Kendi kendime dedimki araba bile arsadan dönme olayına sevinmdi göbek atıyor.. )
                      çakıl taşları ihihi
                      InsigniaTEAM

Yorum

bencede çok dinliyoruz ancak zaman zaman gerçek seslerde duyulabiliyor.
                        Doctor

Yorum

bence de biraz abartıyoruz (çıtırtı yok değil ama, ben duyuyorum) bu gün bir abimiz ile otoparkta kaşılaştım araçtaki çıtırtıdan bahsettim benimkinde öyle bir ses yok dedi. demek ki adam aracını dinlemiyor

Yorum

Ben Captiva yı bol dinliyormuşum onu anladım Şu ana kadar duyduğum tek ses 3. sıra koltukların sağ taraftaki emniyet kemerinden geliyor.Tespit ettim baya zor oldu ama Yol bozuksa araç sallanırken oluyor yani düz yollarda ve otobanlarda olmuyor genellikle stabilize yollarda veya bozuk yollarda duyuyorum. Emniyet kemerini hızlıca çekince kitleniyor işte o zaman ses kesiliyor. Bir kaç kişiye söyledim şu sesi duyuyor musun diye. Kimse ilk planda duymuyor ama dikkatlice dinleyince boşver dercesine yüzüme bakıyor Demek ki fazla dikkat etmemek lazım diye düşünüyorum tabi oldukça anormal bir şey olmadığı sürece...
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Sufy abi okula giderken gördüm arka tamponda nazarlık bisiler var gördünüzmü

Yorum

İşleniyor...
                              X