Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ISOFIX Hakkında ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ISOFIX Hakkında ??

Orjinal yazı sahibi: REC
    Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    http://www.e-bebek.com/cybex-juno-2-...-kg_CYB-794104

Benim kullandığım koltuk bu,adac testlerini inceleyerek almıştım.Öndeki yumuşak destek çok rahatsız eder diye tereddüt etmiştim ama oğlum gayet memnun,ona sarılarak uyuyor
    Güzel ama 9-18 kg olması, 18-36 kg aralığında bir diğer ürün daha almanızı gerektirmeyecek mi? Bilmediğimden soruyorum; bu anlamda, tek koltuk almak adına direkt 9-36 kg almak daha mantıklı olmaz mı?

Orjinal yazı sahibi: i_zec
    Biz Recaro nun koltugunu kullanıyoruz.9-36 kg olması zaten direk çocuk büyüdüğünde 2. bir oto koltugu almamanıza neden oluyor.Ayrıca cocugun vucudunu sarışı ve kafa koruması cok guzel buna ılaveten kafa koruması cocugun boyuna gore yukselıp alçalabılıyor.yanı cocuk buyudukte onuda yukseltıyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim.Recaro Young Sport
    Çok beğendim, hatta şuan indirim bile var bazı mağazalarda ama bu üründe isofix yok sanırım?
    evet bizimkinde izofix yok ama izofixli modelleri olabilir , sormak lazım . bu arada emniyet kemeri ile bağlayınca da çok sabit oluyor.yani koltuk sıkı oldumu dıye tutup sallıyorum araba sallanıyor tabi isofix daha pratik olabilir.birde acaba isofix li koltuklar isofix olmayan araçlara da sabitlenebiliyor mu kı ?

Yorum

Ynt: ISOFIX Hakkında ??

Orjinal yazı sahibi: i_zec
      evet bizimkinde izofix yok ama izofixli modelleri olabilir , sormak lazım . bu arada emniyet kemeri ile bağlayınca da çok sabit oluyor.yani koltuk sıkı oldumu dıye tutup sallıyorum araba sallanıyor tabi isofix daha pratik olabilir.birde acaba isofix li koltuklar isofix olmayan araçlara da sabitlenebiliyor mu kı ?
      Evet, isofix bağlantılı olan ürünlerin hemen hemen hepsi aynı zamanda kemerle de bağlanabiliyor.

Bu arada sn. seyyah'ın söylediklerini de dikkate alarak şimdilik bu ürünü düşünüyorum:

http://www.e-bebek.com/cybex-pallas-..._CYB-514111003

Kızım henüz 2 aylık, 13 kg kadar kadar koltuğu var ama ben şimdiden diğer koltuğu da almak istiyorum

Yorum

İşleniyor...
      X