Duyuru

Collapse
No announcement yet.

e elegance verilip cosmo alınır mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• e elegance verilip cosmo alınır mı

bugün 42tl ye satılan 2009 model beyaz cosmo buldum tesadüfen aracın sağ ön ve sol arka çamurluk boyanmş 70binde sorunsuz deniliyor satıcı galerici 42 tl istiyor ben aracın içine oturup kontağı çevirdim ekranda buzlanma olabilir uyarısı çıktı ve koltukların derileri yıpranmış görünüyordu 70bin km için koltuk derisinin yıpranmaı anormal değil mi aslında ben takasa girelim dedim arabam yanmda değildi satıcı aracına bakalım dedi ama ben doğrusu şüphelendim sizce ne yapmalıyım benim aracım orjinal ve boyasız 40kmde aracı galerici şirketten almış ankarada bulut inşaat diye sizce güvenilir mi kafa kafaya takas mantıklı mı yoksa hiç başımızı ağrıtmayalım mı

Ynt: e elegance verilip cosmo alınır mı

Hiç başınızı ağrıtmayın,illaki cosmo alıcam diyorsanız,aracınızı öncelikle satmanızı öneririm.Satıp kenarda bekleyin,güzel araçlar düşebiliyor bazen nete ve galeridende araba almanızı tavsiye etmiyorum,kesin söylediklerinden farklı birşeyler çıkıyor
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Şirket arabası, 70 bin km yol yapmış, yıpranmış koltuk görebildiğiniz,kim bilir
      görünmeyen daha neler var;suyunun suyu bile çıkmış olabilir.

Yorum

abi uzak dur. 70 bin de koltuklar yıpranmaz, direksiyon yıpranmaz.

Yorum

Cevaplar için teşekkürler dediğiniz gibi uzak durmakta fayda var

Yorum

İşleniyor...
          X