Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pazarlık yaptım alıyorum ne dersiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Pazarlık yaptım alıyorum ne dersiniz?

abim iç ekran rengi hepsinde aynı dye biliyorum...ha modele gelince ruhsatında 12 yazıyodur dye düşünüyorum ama ekspertte farklı çıkar..hani bunun eksisi yoktur sonuçta aracınız 12 dye alıyosunuz 12 dye satıyosunuz...fakat siz bilmeden 2 yaşında dye bindiğiniz araç 3 yaşında oluyo..yani 1 yaş daha byük..yukarıda arkadaşlar yorum yapmış 55-56 dye bencede ederi odur dye düşünüyorum..ynede siz bilirsiniz ama aracı bi servise sorun şase numarasından bile kaç model olduğunu sylerler

Yorum

Aracın gorunusune gore model yilini belirlemek zor, yanlis yonlendirmeyelim kimseyi.Farkli 1.6 Turbo lari incelerseniz bazi 2012 lerde egzoz cikisi oldugunu gorursunuz.2012 lerde egzoz yok diyemeyiz bir kisminda var bir kisminda yok
      168323953
      168658841
      2016 w205 AMG

Yorum

hocam eğer eksoz çıkışını alan adam yaptırmışsa bilemem ama has 2012lerde eksoz çıkışı yok...ortada yanlış yönlendirme yok syleyim bunu...ben abime alma demiyorum servise sormasını istiyorum şase numarasına yetkili biri baksın expert yapmaya bile gerek yok aracın kaç üretimli olduğunu syler..ha ben o kdr da net konuşuyorum bu araç 12 model değil...sana sitede 2012 yazanlardan rahat 6-7 tanede 2012 olmayan araç çıkartırım...inanmazsan tüm arabaların şase nosunu alıp sorarsın

Yorum

Sahibindendeki 2012 1.6 ilanlarini incelersen anlarsin bir iki aracta egzoz yok.Has 2012 lerde egzoz yok, bunlar yalan soyluyor 2011 demek kesinlikle yanlis olur.Tabiki alan kisi kontrol ettirsin araci ama 2012 orjinal egzozlu araclarda forumumuzda mevcut eski konulara bakabilirsin
          2016 w205 AMG

Yorum

Benim araç (2012 model) için sipariş verirken turbo yazısı ve çift egzos yok dendi, ben hatta araştırmaya başlamıştım nasıl bunları uygularım diye, araç bi geldi turbo yazılı ve çift egzos çıkışlı.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Benim araç (2012 model) için sipariş verirken turbo yazısı ve çift egzos yok dendi, ben hatta araştırmaya başlamıştım nasıl bunları uygularım diye, araç bi geldi turbo yazılı ve çift egzos çıkışlı.
              2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Muzebir
                Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                aynen...ama dediğim gibi aracın göstergesindeki küçük ekranı görmeden kesin bsey sylemek mümkün değil...inşallah 2012dir
                Küçük ekranda nasıl bi fark var? Bi de hız göstergesi ve diğer göstergeler kırmızımı yoksa bazı araçlarda mavimsi bir renk var, öyle mi ?
                . Abi arkadaşın küçük ekrandaki fark dediği şu ; daha eski modellilerde eski menü tipi vardı yenilerde ise 1.4 t larda kullanılan yol bilgisayarı menüsü var çok önemli bi farklılıkmı ? Bence değil sadece yeni tip menü biraz daha pratik. Kırmızı ve mavi dediğin olay sanırım ibreleri söylüyorsun ibreler normalde mavi beyaz gibi aydınlatmalı ,ancak flexi şaseli araclarda sport moduna aldığında ibreler kirmızı yanmaya başlıyor bu arç da flexi olmadığı için ibreler normal bildiğiniz mavi renginde aydınlatmalı, bide yeni kasalar var yani makyajlı kasa onlarda tamamen ibreler farkli zaten kolaylıkla ayırt edilebilir. Jant konusun da ise bence bu jantlar daha güzel yeni tip cosmo jantlar araca yakışmıyor bence Araç konusuna gelince cosmoları çok bilmem ama abi şansına bej döşeme istiyosun diye satılık bej döşemeli araba çok az piyasada abi gidip gördüysen içine sindiyse beğendiysen hayırlı olsun yanlız tamponu yapıp versinler pazarlık yap bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                  Orjinal yazı sahibi: Muzebir
                  Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                  aynen...ama dediğim gibi aracın göstergesindeki küçük ekranı görmeden kesin bsey sylemek mümkün değil...inşallah 2012dir
                  Küçük ekranda nasıl bi fark var? Bi de hız göstergesi ve diğer göstergeler kırmızımı yoksa bazı araçlarda mavimsi bir renk var, öyle mi ?
                  . Abi arkadaşın küçük ekrandaki fark dediği şu ; daha eski modellilerde eski menü tipi vardı yenilerde ise 1.4 t larda kullanılan yol bilgisayarı menüsü var çok önemli bi farklılıkmı ? Bence değil sadece yeni tip menü biraz daha pratik. Kırmızı ve mavi dediğin olay sanırım ibreleri söylüyorsun ibreler normalde mavi beyaz gibi aydınlatmalı ,ancak flexi şaseli araclarda sport moduna aldığında ibreler kirmızı yanmaya başlıyor bu arç da flexi olmadığı için ibreler normal bildiğiniz mavi renginde aydınlatmalı, bide yeni kasalar var yani makyajlı kasa onlarda tamamen ibreler farkli zaten kolaylıkla ayırt edilebilir. Jant konusun da ise bence bu jantlar daha güzel yeni tip cosmo jantlar araca yakışmıyor bence Araç konusuna gelince cosmoları çok bilmem ama abi şansına bej döşeme istiyosun diye satılık bej döşemeli araba çok az piyasada abi gidip gördüysen içine sindiyse beğendiysen hayırlı olsun yanlız tamponu yapıp versinler pazarlık yap bence
                  Çok faydalı bilgiler oldu.Teşekkür ederim.

Yorum

Önemli değil abi

Yorum

2012 yılında,bi part bu jantlardan ve çift çıkış egsoz geldi sorun yok araç 2012'dir,He deseydinizki 19 jantlı,ergonomik koltuklu,flexili infinity ses sistemli,sunrooflu,dvd 800'lü o zaman derdim bu araç ya 2009 yada 2010 çünkü bu saydığım donanımların hepsi o yıllarda Tr'ye giriş yapmış tüm donanımların mevcut olduğu araç,1.6t'lerde 2009-2010 Diğer yıllar hep bir eksik opsiyonla satışa çıkmış Tr'de.
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar bilgisi olmayan arkadaşlar için söylüyorum. Aracı satan yer Surtaş aynı zamanda Opel yetkili servisidir. Fakat tekrarlıyorum aracın fiyatı 55.000 max 56.000 tl olmalı.
                        Yetkili servisten de alınıyor olsa ikinci el olduğundan dışarıda tekrar kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum. Biliyorsunuz sıfır diye alınan bazı araçlarda bile neler çıkabiliyor. cool

Yorum

abicim ben expert yapılmasından yanayım..opelin başka servisinde yada dışarda bi yerde herşey o zmn aydınlanacaktır...benim demek istediğim braz yanlış anlaşılmış heralde ben araç 2012 değildir demiyorum ruhsatta 2012 yazıyodur ama üretim tarihi 2012 değildir dyorum buda ekspertte ortaya çıkar yada şase nosundan..altı üstü bi şase nosu alınacak sorulacak bu kdr basit

Yorum

ruhsatta 2012 model olarak geçiyorsa 2011 yılında üretilmiş olmasının bir anlamı yok, satarken de 2012 olarak satacak sonuçta
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

alan abim için problem yoksa hayırlı uğurlu olsun

Yorum

Bencede hayırlı olsun, için rahat olcaksa 2-3 ₺ nin hesabını yapmayın güle güle kullanın keyfini sürün

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X