onur abi valla ben araba hususunda çok titizim her ne kdr ruhsatta araç 12 olsada üretim tarihi eski olsa bile içim el vermez..sonuçta belli bi düzeyde para veriyorum verdiğim parayı sonuna kdr hakeden bi araç almak isterim..mesela bizimkiler yukarda yorum atmış ruhsatta 12 yazması yeter dye bu gibi benzer yorumlar..saygı duyuyorum..hani en kötüsü iç ekran detaylı olacağına sade oluyo...ki jantlar falan eski herkesin zevki ayrıdır bşey dyemem ama...sonuçta bi firma araç için ne kdr yenilik yapıyosa olumlu yönde görsel yönde yapıyor..tutupta son kasa çıkan cosmo jantla eski çok kollu cosmo jantı bir tutmak bence yanlış.. yenisi apayrı..tabi dediğim gibi herkesin fikrine saygı duyuyorum..abimi bilgilendirmek için 2 kelam ettim tabiri caizse site bana çöktü ben yorumlarımı abimi araçtan soğutmak için yapmıyorum neden daha iyisi olmasın...allah yukarda bizim teamdeki araçlar trde yok aynı şekil abimde kral bi araba alsın...bizm aracta aynı ilandaki ile ruhsatta 12 yazıyo ama 11 model...tesadüfen iç ekran için sormuştum 2012 modellerde detaylı bizdeki nden byle bunun ayarı falan yokmudur adam dedi 12 model sonrası byle..tmm babam haklısında bizimkide 12..yok ya dedi 11 şaseye baktı 11 dedi biz alırken eksperttede 11 denilmişti...sırf detaylı iç ekran için arabayı değişecektik..tabi alışınca insan arabasından vazgecemiyo...şuan alacak olsak flexisinden orjinal navisine sunroofuna full artı full alırdık..abimde byle bi araba alsın isterim..neyse herkese hayırlı teamler
Hakan kardeşim bu heyecanlı ve lirik halin yaşının verdiği enerjiden kaynaklanıyor boşuna dememişler delikanlı diye, senin yaşındayken hepimiz böyle senin gibi heyecan doluyduk ama bir abi tavsiyesi bu bir otomobil hayatta inşallah daha çok araban olacak o yüzden fazla tutucu ve kati fikirli olma tabi bu tavsiye araba ile sınırlı değil genel olarak her konuda geçerli, tabii ne kadar desemde fark etmez damarlarındaki deli kan seni böyle heyecanlı yapacaktır şimdilik
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Hakan kardeşim bu heyecanlı ve lirik halin yaşının verdiği enerjiden kaynaklanıyor boşuna dememişler delikanlı diye, senin yaşındayken hepimiz böyle senin gibi heyecan doluyduk ama bir abi tavsiyesi bu bir otomobil hayatta inşallah daha çok araban olacak o yüzden fazla tutucu ve kati fikirli olma tabi bu tavsiye araba ile sınırlı değil genel olarak her konuda geçerli, tabii ne kadar desemde fark etmez damarlarındaki deli kan seni böyle heyecanlı yapacaktır şimdilik
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Kesinlikle katılıyorum...
kendime bi ayar atmaya çalışcamm abi o zmn..teşekkür ediyorum bu arada
bende bu arabanın aynısını nisan ayında 2012 model aldım çift egzoz, jant ları aynı bende 2012 modelere çift egzoz ve jantlar farklı biliyordum. ama benim araca ekim 15 2012 tarihinde tarfiğe çıkmış.çift egzoz, cıkşı var hemde orijinal.
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum