Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni passat

dün golf 1.4 tsi 122 ps dsg kullandım,izmir şehir için yakıt tüketimi 9,6 lt idi arkadaşlar..
    sonra da döndüm insignia mın alnından öpecektim gerçekten

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      yeni passat gerek estetik gereksse iç mekan kalitesiyle bence kendini bitirmiş... güzel olan tek şey tdı 1.6 motor
      opel de fiattaki 1.6 multijet'i transfer edebilseydi 1.6 dizel motor açığını kapatacaktı.. ama olmadı

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Şuanda passat da 1.6 tdi dsg seçenegi yok sadece manuel tercih edebiliyorsunuz diye biliyorum.
        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
          Şuanda passat da 1.6 tdi dsg seçenegi yok sadece manuel tercih edebiliyorsunuz diye biliyorum.
          doğru
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yeni Passat yada Jetta satışa çıktı mı bilmiyorum ama az önce karşımdan bir VW geliyordu, yanımdan geçene kadar baktım, geçtikten sonra arkasına baktım yemin ederim Jetta mı Passat mı anlaşılmıyor. arkadan uzun süre bakamadım bu yüzden model yazısını da göremedim.
            InsigniaTEAM

Yorum

yeni passat satışta ama jetta henüz plazalarda yerini almadı.Geçen gün gökhan55 ile passatı inceledik.Bence eski kasadan ii değil.Aracın sadece ön görünümü fena değil bence.Fuarda da inceleme fırsatım olmuştu,şunu belirtmeliyim ; bu aracı inceledikten sonra insigniaya bir daha aşık oldum
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                yeni passat satışta ama jetta henüz plazalarda yerini almadı.Geçen gün gökhan55 ile passatı inceledik.Bence eski kasadan ii değil.Aracın sadece ön görünümü fena değil bence.Fuarda da inceleme fırsatım olmuştu,şunu belirtmeliyim ; bu aracı inceledikten sonra insigniaya bir daha aşık oldum
                ) aynen
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  işte bu abi ya bende aynı şeyleri düşünüyorum, var olsun İnsiqnia! obaa

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ilana bakın bakalım nasıl qörünüyor yere qöğe sığdıramadıkları passat

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bugün kampüste gördüm bir tane valla ne yalan söyleyim hoşuma gitti gümüş gri renk 1.4 TSI motor. Tamam Insignia dan hoş bir tasarımı yok ama Passat B6 kasadan oldukça fazla satar Bir de Comfortline donanımında 6.5" ekran var eskisinde o da yoktu. Kimse sevmiyor ama arka tasarımı bence gayet iyi Phaeton a da benziyor bana göre.

Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hasan,B7 kasa değil bu.Makyajlı B6 kasa Vwnin alışılmış makyajlayıp millete kakalama stratejisi haha
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

passat bu sınıfta en ağır araç bana kalırsa audi a4 olsun bmw 3 serisi olsun mercedes c olsun hepsi sportif tasarımlı araçlara döndüler bu sınıfta en ağır araç passat ve Allah yukarda taş gibi makina yapıyor vw 2.0tdi 140 lık motorları yine çatır çatır satılır

Yorum

B7 sayılmıyor mu yani? Ben öyle okumuştum diye hatırlıyorum yanlış da olabilir Ayrıca dış taraf komple değişti böyle makyaj mı olur ihihi
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

A4,3 serisi ve C class hatta İnsignia, passat'a göre bir gömlek üstte...Bu tasarım CC'den sonra WV'e hiç yakışmadı.Hadi dış tasarıma bir el attın olmadı bari iç tasarımı birazcık değiştirseydin de elle tutulur bir yanı olsaydı.Eskisi kötüydü aynısına bir analog saat koyup çıkartmışlar piyasaya.Ne anladım ben bu "yeni" Passattan?Passat sevmesem de artık eski kasa gözüme güzel gelir oldu...
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

arka tasarım berbat ötesi, ön tasarım basit, iç tasarım demode.. wv' ciler kızmasın ama bu arabaya bakınca midem bulanıyor.
                                bence yeni passat ölü doğdu.

Yorum

İşleniyor...
                                X