Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni passat

hafta sonu bende bindim araca. tam bir hayal kırıklığı. ön kısım torpido ve konsol eskisinin aynısı. insignianın kokpitinin yanından geçemez. koltukları değiştirmişler ama eskileri daha iyiydi. benim baktığım araç satılmıştı gelmeden önce. ama sahibi görünce almaktan vazgeçmiş. ben de bir passat hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım. iyi ki yeni kasayı beklemeyip insignia almışım. bu passattan sonra bizim araçların pazar payı kesin artar.
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
      koltukları değiştirmişler ama eskileri daha iyiydi. ben de bir passat hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım.
      koltukları bana da bi acayip qeldi ya ihihi çok dardı sanki.. sürücü koltuğunda daraldım kaldım öyle..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        Orjinal yazı sahibi: myanmaz
        koltukları değiştirmişler ama eskileri daha iyiydi. ben de bir passat hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım.
        koltukları bana da bi acayip qeldi ya ihihi çok dardı sanki.. sürücü koltuğunda daraldım kaldım öyle..
        d segmenti bir araca bu koltukları koyan adamın utanması lazım. şu an üretilen jetta comfortline koltukları bile passatınkinden daha iyi. benim anlamadığım bu adamlar hiç düşünmez mi rakipleri insignia diye bir makine icat etmiş bizim passatın bu insigniadan daha iyi olması lazım falan diye... çok güveniyorlar kendilerine galiba adı passat olsun da ne kakalarsan gider diye...

Yorum

İç kısım resimleri bi göremedim test sürüşüne gittiğinizde detaylı bi iç kısım resmi de isteriz

Yorum

Hiç beklediğim gibi çıkmadı.Yandan eskisi, ön ve arkalara farklı bir tasarımı yapıştırmışlar.Ön ayrı telden çalıyor, arka ayrı.Ön daha sportif, arka daha sade ağır olmuş.Özellikle Skoda Superb'ün arkası gibi olmuş ki, Superb'ün arkasını her gördüğümde tüylerim diken diken olur.Çok kötü.Geriye ciddi özellik olarak motoru kalıyor.En büyük artısı motor gibi gözüküyor.Çok daha güzel bir Passat bekliyordum, hayal kırıklığı olmuş bence.Dediğiniz gibi gene ekmek peynir gibi satar bu araç.Milletin hiç vizyonu, seçiciliği, kriterleri yok."Passat" ismini duyan alıcak.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

fena değil ben canlı inceledim passatı haftasonu vosmer'de..
              bu arada insignia pahalı falan değil..
              haftasonu 2011 golf VI highline manuel vites 160 ps aracı en son 53.200 e bıraktılar..
              bu arada dikkat çekmek isterim,bi-xenon far yok bu araçta..
              bu rakamları görünce de neredeyse satmaktan vazgeçtim benim insignia yı..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Passat'ın bana göre Insignia'dan artıları iç mekan kalitesi. (Kullanılan plastik) Bizim arabalaların malzemesi sert plastik olduğu için yolda çıtırtı yapabiliyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla onlarda otomatik park etme özelliği var, ve son olarak herkesin bahsettiği şanzıman farkı...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bizde de var otomatik park etme özelliği.. ancak biz direksiyonu elle,passat taki direksiyonu kendisi çeviriyor

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Gelsin bakalım benim Alsancakta park ettiğim yerlere passat kendi park etsin.Önden arkadan 10 cm yer kalıyor
                    Orjinal yazı sahibi: corail
                    bizde de var otomatik park etme özelliği.. ancak biz direksiyonu elle,passat taki direksiyonu kendisi çeviriyor

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                    35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                      Passat'ın bana göre Insignia'dan artıları iç mekan kalitesi. (Kullanılan plastik) Bizim arabalaların malzemesi sert plastik olduğu için yolda çıtırtı yapabiliyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla onlarda otomatik park etme özelliği var, ve son olarak herkesin bahsettiği şanzıman farkı...
                      passatın iç mekanında kullanılan malzeme kalitesi insigniadan daha kötü. iki araca da sahip olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Orjinal yazı sahibi: corail
                      fena değil ben canlı inceledim passatı haftasonu vosmer'de..
                      bu arada insignia pahalı falan değil..
                      haftasonu 2011 golf VI highline manuel vites 160 ps aracı en son 53.200 e bıraktılar..
                      bu arada dikkat çekmek isterim,bi-xenon far yok bu araçta..
                      bu rakamları görünce de neredeyse satmaktan vazgeçtim benim insignia yı..
                      bende cumartesi vosmrde gördüm aracı. 1.6 tdi bluemotion. orda çalışan arkadaşım var. sahibinin aracı görüncealmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Yorum

vwnin en iyi yönleri yeni nesil 1.6 tdi motor ve dsg
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

DSG tarzı bir şanzımanı yakında Opel de qeliştirecekmiş o yönden sıkıntı kalmayacak inşallah. bence şanzıman kadar süspansiyon sisteminide qeliştirmeleri lazım. sertlikten vazqeçilmeli artık yumuşak olmalı zaten konfor çok iyi, işte o zamanda mükemmel olur

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

. insignia yakıt tüketimi düşündürücü. önümüzde ki hafta iki aracıda test tapacağım. kalbim İnsinia da ama passat sanki birazcık daha önde hayırlısı. tüm birikimim bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania

sen son passatı incelemedin sanırım arka minderine baksana bi
                              F30 Sport+

Yorum

yeni passat gerek estetik gereksse iç mekan kalitesiyle bence kendini bitirmiş... güzel olan tek şey tdı 1.6 motor
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X