Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bakımı autoking demi yoksa servistemi yaptırmalıyız.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bakımı autoking demi yoksa servistemi yaptırmalıyız.

Yok ,yok .sizin yazılarınızı oldukça faydalı olarak dağerlendiriyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Auto king hasar uzerine uzman bir servis markasidir
      Bence herkes kendi isini yapmali
      Tam bu cumleyi yazacaktim sen yazmissin abi
      F30 Sport+

Yorum

autokingin hasar konusunda uzman olması periyodik bakımdada aynı uzmanlıgı sergilemeyeceği manasına gelmez bana kalırsa . sonucta onarımı yapan adam bakımıda yapar yani bu cok zor bir konu değil bence.

Yorum

Evet bizim insanimiz herseyi yapar

Auto king kaporta bolumune ikitane usta alarak yapabilr

Tercih meselesi herkes ozgur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

opel yetkili servislerinin acaba kalitesi ne derece sorgulanıyor bu konuyla ilgili bir puanlama vs varmı? Yetkili servis denilince bu konuda iyidir demek ne kadar gerçekçi ? kaliteli olduğuna dair ölçüt vs nedir? Amacım burda tartışma ortamı yaratmak değil tamamıyle doğru olarak bildiğimiz şeylerin belkide yanlış olabileceği ile ilgili bir şüpheci yaklaşım.... Eğer gerçekten yetkili servis bu bakım fiyatlarını hakedecek operasyonlar yaptığını idda ediyorsa o zaman farklılığını ortaya koymalı ne bileyim yaptığı işlerin diğerlerinden çok farklı olduğunu ispat etmeli müşteriyi ikna etmeli. birazda konuya bu açıdanda bakmak gerekir diye düşünüyorum. Cok kurumsal gibi görünen firmaların ne kadar kaliteden yoksun olduklarını sadece girişteki klimalı lobilerden ve duvarlarda asılı misyon visyon ilkeleri ile göz boyamaktan başka hiç bir numarası olmadığını çok iyi biliyoruz.

Yorum

Bence kesinlikle yetkili servis ,, ne olursa olsun,, herhangi bir terslikte karşınızda kurumsal bir muhattab olması çok önemli bence

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Garantisi devam eden araç için kesinlikle yetkili servis, sonrasında ise elinizden geliyorsa parçacıdan malzemeleri alıp filtre yağ vs kendiniz bile değiştirebilirsiniz.

Benim aracımın garantisi bitti ancak ben servisten şaşmam, elektronik aksama sahip araçlarımızda zaman zaman hatalar, arızalar çıkabiliyor. Bunlarda garantisi bitse dahi servisler iyi niyet garantisi kapsamında değerlendirip ücretsiz yada ufak bir bedel karşılığı arızaya müdahale edebiliyor.
                Tercih meselesi...
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Mutlaka yetkili ve ozel servislerde bir birlerine gore artilarida vardir eksileride vardir

Yetkili servis
                  Yaptigi isin arkasindadir
                  Nereye ne yapacagini bilir cikmaza dustugunde ureticiden destek alir
                  Garanti suresini korur
                  Garanti bitimi musteri memnuniyeti kapsaminda yardimci olabilirler

Evet pahalilar
                  Evet yogunlar
                  Evet bazen eksik ve hatali is yapabiliyorlar

Ozel servisteki ustalar daha ozverili calisiyorlar
                  Ucuz iscilik ve yan sanayi urunler ile maliyet dusurerek musteri memnuniyetini ust siralara cikariyorlar ben rekabet avantaji yaptiklari icin tesekkur ediyorum

Bir onceki mesajimda dedigim gibi herkes serbest

Bir soru soruldu uyeler fikirlerini soyledi cevaplar kimilerinin hosuna gitti kimilerin gitmedi sonucta buradi bir forum

Keyifli paylasimlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                    Bu mantıkla servislerinde kaporta işlerine girmemesi gerekir...
                    Autoking'in kuruluş amacı hasar onarım iken servislerin görevi bakım, onarım, motor, mekanik, boya, kaporta vs. herşeyi kapsar
                    InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                    X