Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bakımı autoking demi yoksa servistemi yaptırmalıyız.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bakımı autoking demi yoksa servistemi yaptırmalıyız.

Arkadaşlar bakım içi servis 750 tl istiyor ancak autoking 440 tl istiyor . Şöyle yaptıkları kalemlere bir baktım hemen hemen kullandıkları malzemeler operasyonlar aynı . Sizce ne yapmak gerekir . Autoking gibi yerelere periyodik bakımlarda güven olurmu

Ynt: bakımı autoking demi yoksa servistemi yaptırmalıyız.

Aracın ilk bakımı ve garantisi devam ediyorsa yetkili servise yaptırmanızda fayda var.. ilk bakım ise 750 biraz fazla olmuş

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Auto king hasar uzerine uzman bir servis markasidir
      Bence herkes kendi isini yapmali

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu mantıkla servislerinde kaporta işlerine girmemesi gerekir...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
        Navigasyon DVD
        46KT880

Yorum

Aracın garantisi bitti ise özel servislere gidereim ben.opelin kendi srvislerini yanından bile geçmem.

Yorum

Auto kinge yaptıracığına işinin ehli bi sürü özel servisler var, eğer araç 1.6t yada 1.4t ise periyodik bakım için 440 lira çok yüksek, bu fiyatA yetkili serviste yapar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              Auto kinge yaptıracığına işinin ehli bi sürü özel servisler var, eğer araç 1.6t yada 1.4t ise periyodik bakım için 440 lira çok yüksek, bu fiyatA yetkili serviste yapar...
              servis 775 istiyo autoking 440 istiyor. 30000 bakımda inanılmaz fiyatlar istiyorlar arabanın garantisi bitti.Autokingde bakım yaptıran biri varmı işlerini düzgün yapıyorlarmı ....

Yorum

Arkadaşlar özellikle X serviste yapın. Autoking in alanı başka demektedirler.... Sanırım illa autoking e bırakacaksınız aracı.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aracının garantisi bittikten sonra yetkili servisle işi kalmayan arkadaşlar
                  için bir ikazda bulunmak isterim. Peşinen de bunun şahsi düşüncem olduğunu
                  belirtirim.

Şimdi, varsayalım ki ikinci elden bir araç satın alacağız, alternatifler içinden seçim yaparken
                  bazı kriterlere başvururuz. Genel olarak baktığımız şeyler hasar kaydı, boya-değişen olup
                  olmadığı, model yılı ve kıyasla km değerlendirmesi.

Bu genel kriterlere benim özel olarak ilave ettiğim birkaç kriter daha var.
                  Aracın (yaşı kaç olursa olsun) servis bakımlı olması;araç kullanım kitapçığının,
                  peryodik bakım defterinin ve yedek anahtarının bulunması. Kendi namıma, araba elmas
                  cevheri kadar kıymetli de olsa peryodik bakımları yetkili serviste yapılmamış olan arabaya
                  kuruş para ödemem

Yorum

ben doktorum.dr.dan temiz derim.alan alır.opelin kendi servisinin yanından bile geçmem.

Yorum

Özel servislerden ağzı yanmış biri olarak kesinlikle yetkili servis tercih eden biriyim.
                      Bana soracak olursanız yetkili servis derim.
                      [center]
                      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

bir espri...autoking..http://usnews.rankingsandreviews.com...&page=1&sort=2

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                          Özel servislerden ağzı yanmış biri olarak kesinlikle yetkili servis tercih eden biriyim.
                          Bana soracak olursanız yetkili servis derim.
                          Değerli Yılmaz Bey, forumda paylaşmıştım. Benim önceki 1.6 T ile geçen yaz, Marmaris' giderken
                          arabaya hararet yaptırmıştım. O olayın sebebini çooooook sonra anlayabildim; belki yararı olur
                          diye paylaşayım.

Tatil için yola çıkmadan önce arabanın yağını, suyunu kontrol ettirmek ihtiyacı duydum.
                          Öyle ya, çoluk çocuk uzunca bir yola gideceğiz,yaz ayı, havalar epey sıcak. Cuma gününe işten çıktım,
                          yetkili servis Kocaeli'nde, Gebze'de sahibini tanıdığım özel opel servis var, gittim. Ben , Ali Bey'le sohbet
                          ederken arabanın yağını, suyunu, motor bölümünün gözle kontrolünü yaptılar. Kontrolü yapan usta geldi,
                          rapor verdi. Soğutma suyu 25-30 cl eksikmiş, tamamladım, kalanı da bagaja koydum dedi.

Biraz şaşırdım, çünkü araba 30 bin bakımı yeni görmüştü ve sıvı eksikliği olayını iki buçuk yıldır hiç işitmedim,
                          genleşme kabının kapağını bile açmadım, çünkü ihtiyaç olmadı. Her neyse, kendilerine teşekkür ettim,
                          paralarını ödeyip oradan ayrıldım. Ertesi sabah yola çıktık, 600 km yol yaptık, yaz ayı, suhunet 32-33 derece
                          klima açık,arabada hiçbir anormallik olmadı. Marmaris'e 20 km kala aniden hararet yükseldi, genleşme
                          kabı dahil radyatörde gram soğutma sıvısı kalmamış. Özel serviste soğutma sıvısını tamamlayan arkadaş genleşme
                          kabının kapağını olması gerektiği gibi takamamış ve yüksek basınçla çalışan soğutma sisteminde sıvı tamamen buhar
                          olup uçmuş. Bunun böyle olduğunu Muğla Ermaş yetkili serviste anladılar, öyle ki kapak yalama olmuş,genleşme kabı değiştirildi.

Yine paylaşmıştım, bununla kalmadı, silindir kapak contası, devirdaim değişti; o iş bana 2.200.- tl patladı.

Yorum

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/opel....sizin bir örneğiniz kesinlikle doğrudur.ancak bu sitede 390 şikayet var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemal
                              http://www.sikayetvar.com/firma/detay/opel....sizin bir örneğiniz kesinlikle doğrudur.ancak bu sitede 390 şikayet var.
                              Cemal Bey, siz beni yanlış anlıyorsunuz, yetkili servis sahibi filan değilim.
                              Yetkisiz servis sahiplerine düşman da değilim; yalnızca konu hakkındaki
                              düşüncemi paylaşıyorum, kimseyi kolundan tutup yetkili servise götürmüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X