Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almak istiyorum yardımlarınızı beklıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia almak istiyorum yardımlarınızı beklıyorum

tanışma bölümde belirttiğim gibi 1.4 140 hp astramı satmış bulunmaktayım. şimdi ise insignia araştırmalrım devam ediyor. fakat 1.4 mü 1.6 mı kararsızım 1.6 olursa cosmo istyrm çünkü astram sport tu .. Sizce hangsi yılda max 10.000 km kullanıyrm aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66109553/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58347964/detay

iki araç için yorumlarınız alsam

Ynt: insignia almak istiyorum yardımlarınızı beklıyorum

Almışken cosmo olması faydanıza olur. 1.4 T alıpda, perfomansından etkilenen ve 1.6T de aklı kalan çok arkadaşımız var. AFL far detayını atlamayın.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benim düşüncem.arabamı ölünceye kadar kullanırım1.6.bende1.6180 var.kesinlikle satmam......ileride satarım.derseniz1.4.

Yorum

Şiddetle ilanda ki cosmo derim kusursuz bir araç km yok kaçırmayın
        İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulker16
          tanışma bölümde belirttiğim gibi 1.4 140 hp astramı satmış bulunmaktayım. şimdi ise insignia araştırmalrım devam ediyor. fakat 1.4 mü 1.6 mı kararsızım 1.6 olursa cosmo istyrm çünkü astram sport tu .. Sizce hangsi yılda max 10.000 km kullanıyrm aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66109553/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58347964/detay

iki araç için yorumlarınız alsam
          tabiki cosmo
          Ufuk YAVUZ
          Servis Müd.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
            Şiddetle ilanda ki cosmo derim kusursuz bir araç km yok kaçırmayın
            +10
            Çok güzel araba, plakasını sorgulatın, kaza bela yoksa iyi bir fırsat olabilir.
            Bir de flexride olsaymış, tadından yenmezmiş

Yorum

1.6T deki yakıt verisiyle ilgili olan resim herşeyı anlatıyor zaten tamam araba hızlı ama yarım depodan fazla yakıt var 295km menzil gösteriyor araç
              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                1.6T deki yakıt verisiyle ilgili olan resim herşeyı anlatıyor zaten tamam araba hızlı ama yarım depodan fazla yakıt var 295km menzil gösteriyor araç
                1.6 T Yakıt tüketim bilgisi sürekli paylaşılıyor, gizli bir şey mi ki fotoğraftan anlaşılıyor olsun?
                Ortalama tüketim 10/11 lt/100 km, insignianın yanından geçemeyecek araçlar da aynı miktar,
                bazen daha fazla yakıyorlar, bu karalama neden ki hiç anlayamadım

Yorum

yakıtla zaten çok fazla işim yok kı herkes biliyo bu araba 10 lt yakar saklanan bişi olduğunu bnde düşünmüyrm astra 45 kruş yakıyodu abi ben şu cosmoyu iyice bi araştyrm

cvplar için teşekkürler.

Yorum

Ben ilk insignia aracımı (2010 1.6 T cosmo+dvd 800) henüz 700 km yol yapmışken 61.500.-tl ödeyerek almıştım.
                    Arabanın o zamanki 0 km değeri 76.000.- tl idi. Şimdi, bu fiili durumu kıyasladığımız zaman sizin almayı düşündüğünüz
                    araç için istenilen para aslında fazla değil, üstelik sanroof da var. Pazarlıkla 60-61 bin liraya alınabilir diye düşünüyorum ki
                    bu çok makul bir fiyat olur. Hayırlısı olsun diyelim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                      Almışken cosmo olması faydanıza olur. 1.4 T alıpda, perfomansından etkilenen ve 1.6T de aklı kalan çok arkadaşımız var. AFL far detayını atlamayın.
                      . İki araçta AFLli abi zaten

Yorum

Yakıt önemli değil diyorsunuz o zaman bu cosmo kaçmaz . Yerinizde olsam aracı alınca eski cosmo jantı takardım yeni cosmo jantları araca yakışmıyor sanki

Yorum

1.4t gerçekten fiyatı uygun,söylediği gibi kazasız ise kaçırmayın derim heleki 58e falan verirse hemen alın
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                            İki araçta AFLli abi zaten.
                            Cosmo daha dolu, mesele AFL ile bitmiyor, alarm , arka cam perdeleri , park asistanı, Navi600
                            (iyice görünmüyor belki de Navi900) bir üstelik daha infinity ses sistemi. Bu durumda cosmo çok
                            ağır basıyor
                            Yeni fark ettim, cosmoda sanroof da var, üstelik beyaz

Yorum

cosmo için 62 diyo hayırlısı artık

Yorum

İşleniyor...
                              X