Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 T stil paket rayici

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 T stil paket rayici

Merhaba arkadaşlar ,
    Insignia aşkım kabardı. Bu araçların 2012 olanlarının ortalama rayiç bedelleri nedir ,önerir misiniz? Bu arada 1.4 T nin debriyajı inanılmaz sert. Benim vectramda bu kadar sertlik yok sebebini anlayamadım.Nedeni ne olabilir

Ynt: 1.4 T stil paket rayici

Yapma yahu neresi inanılmaz sert benim arabanın gayet yumuşak.
    Eski aracımız corollaya göre yumuşak.
    Stil paketsizliller düzler 53-56
    Stil paketliler 58-62 arası
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Teşekkürler . Ben dün bidniğim 1.4 de gerçekten sert bir debriyaja denk geldim inanamadım o yüzden sorayım istedim. Bayideki de bunlarda debriyaj serttir diyince sormak istedim.

Yorum

stil paketli afl li araç 65 in altında satılmaz. satanın para sorunu yok demektir. tabi benim için öyle. isteyen satsın. bütün araçların fiyatları çok yükseldi
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

benim ki 1,4 140 t edition elegans. stil değil. 60 tl daha aşağı fiyata satmam. aynısının sıfırı 77 tl. . kıçıkırık araçlar 40-45 tl.
          A.ÖMEROĞLU
          1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Doğru valla 60 liraya böyle araba bence şaka gibi clio full olmus 60k artık sıfırd sınıfı araclar 100k sınırına dayanmış.Araçlarımızın ederi aslında değerlerinin çok üzerinde olması lazım.
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

aynen öyle. zaten olması gerekende o. bence ederi stil paket olmayan 60-65 bin tl stil paketliler 65-70 bin tl..
              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Biraz sert araba insignia evet gerek debriyaj gerek vitesleri gerek süspansiyon sistemi olsun normalden biraz sert doğasında bu var..
                2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Bizim araçların fiyatını öldüren tek bir unsur var o da opel'in kendisi. Dün Eskişehir Alpataya gittim servis için. O arada showrooma bakayım dedim. Benim arabanın aynısı için sıfırı 74000TL yazmışlar, kaça bırakıyorsunuz dediğimde 71 dediler ki çok rahat 70'e verecekleri belliydi. Bence bizim araçların hem yakıt hem konfor hem güvenlik vs. düşünüldüğünde ederinin en az 75.000 civarında olması lazım 2. elinin.
                  2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vectratolga
                    Merhaba arkadaşlar ,
                    Insignia aşkım kabardı. Bu araçların 2012 olanlarının ortalama rayiç bedelleri nedir ,önerir misiniz? Bu arada 1.4 T nin debriyajı inanılmaz sert. Benim vectramda bu kadar sertlik yok sebebini anlayamadım.Nedeni ne olabilir
                    1.4lerin debriyajına sert diyorsanız, bir de benimkini kullanın. ihihi Benim kullandığım 1.4 lerin debriyajı piyasadaki araçlara göre biraz sert ama 1.6 ların daha serttir.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

1,5 ay önce aldım bende 3000 km yaptım gayet memnunum 1.4T süper bi araç o kasasına göre yakıtıda gerçekten ideal tabi yeni nesil 1.5 dizellerin ekonomisini beklemeyin debriyajı bana normal geliyodu ancak geçen bi tanıdık bindi ne kadar sert bunun debriyajı dedi kişiden kişiye önceki kullandıkları araçlara göre değişiyo heralde. fiyata gelcek olursak kesinlikle imkanınız varsa still paket afl farlı olanını öneririm arkadaşında dediği gibi 0 siyah renk eskişehir alpatada 74 bin tl yazmışlar 70 e bırakcaklar beyaz olsa ben onu alcaktım siz temizini 60 bin tl ye bulabilirsiniz ikinci el..
                      İNSİGNİA'sız

Yorum

Bi hafta fluence kullandim sonra insigniayaya gecince dedim bunun debriyajina bisey mi oldu acayip sert gelmistiama fluencin cok asiri yumusakti bence duzgun bi stil paketli en dusuk 60 milyar etmeli bugun sacma sapan b sinifi araclarin fiyati bile 50-55 milyar olmus durumda
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İnsignia nın doğasında var debriyaj olayı 1.6 ve 1.4 ler maalesef diğer araçlara göre sert bir sorun değil bilgilerinize

Fiyat konusuna gelince bende 1.4 kullanıyorum ortalama 60 ideal rakam bence..
                          İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

İşleniyor...
                          X