Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzin markası farkı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzin markası farkı

Arkadaşlar opel bayinde bir mastertech usta ile konuşurken konu benzin markalarına geldi.Ben süreki POdan aldığımı söyledim kendisi de kendi aracı için hem Podan hem de OPetten aldığını ikisi arasında aynı miktarda benzinde 150 km fark olduğunu söyledi.Yani opetten aldığı ürünle daha uzun mesafe gittiğini belirtti.ben de performans farkını sordum hiçbir fark olmadığını hiçbirinde yığılma veya performans kaybı olmadığını söyledi. Bu konuyu yorumlarınıza açıyorum.saygılar

Ynt: Benzin markası farkı

Ha bu arada arabasının markası opel astra, insignia değil!!!!!!!!!saygılar

Yorum

150km ciddi bir rakam dese ki 15km kullanım farkından olmuştur.Ben sanmıyorum o kadar büyük farklılık olacağını bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Benzin firmalarında az da olsa fark vardır aram 150 km biraz enteresan önemli olan güvendiğiniz düzgün bir benzincide almanız daha mantıklı sonuçta hepsi aynı yerden alıyor sadece özel katkılarla besliyorlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

150 km mi? bence abartıı...
          F30 Sport+

Yorum

50 litrede 1 litre yakıt tasarufu oluyor 70 litrede hadi 1,5 litre diyelim oda oda yapar 15 km kafa yormanıza gerek yok bir yanliş anlasılma soz konusu varsa oyle birsey lpg yı soker atarım
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

PO dan alıyoruz acaba bütün PO bayileri aynı güvenilirlikte midir?
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ben nedense hep shell den alırım ...
                F30 Sport+

Yorum

Ben de mümkün olduğunca Opet ten alıyorum. Başka markalardan alınca bariz bi fark hissetmedim ama özellikle 97 oktanın performansı bi miktar etkilediğini söyleyebilirim opette.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bende yıllardan beri opet kullanırım... oldukcada memnunum

Yorum

biz de yıllardır hep Shell den alıyoruz.. 150 km biraz miraz abartı da değil hani, baya bi abartı.. 150 km yi nerdeyse çeyrek depo ile yapılır Şimdi markadan markaya çeyrek depo mu fark ediyor Kesinlikle yanlış anlaşılmadır.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

97-95 oktan farkı nedir aceba? performans tüketim anlamında hangisi daha avantajlı?
                        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

ben PO dan aldığım zaman hem bi kac kurus karlı ve daha cok yol gdiiyorum cevremdeki insanlarda po dan alıyorlar arkadasınıza inanabilirsiniz 150 olmasa bile ciddi farkediyor shell en berbatı hem pahalı hem cokcabuk bitiyor

Yorum

size göre opetin yakıtı nasıl, ayrıca 95mi yoksa 97mi daha iyi, aracım 1.6t

Yorum

Yüksek oktan, düşüğe göre daha yavaş yandığından yanış sırasında daha az vuruntu oluşur. Motorunuz düzgün çalışıyorsa, vuruntu sorununuz yoksa (oktandan dolayı) yüksek oktanlı yakıt almanın bir faydası yok. Bu durumda üretici tarafından tavsiye edileni almak işin doğrusu gibi geliyor. Yüksek oktanın performans arttırma ya da uzun km yapma gibi etkileri olduğunu çok düşünmüyorum.

Ben NG Astra 1.4T arabam için 95 oktan alıyorum. Çünkü arabanın kitapçığında tavsiye edilen 95 oktan yazıyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X