Bilen arkadaşlar vardır ciddi manada insignia bakıyorum bi 10 gündür.Sizlerinde tavziyesi ile 1.6 T Cosmo ya karar vermiştim.Prins LPG taktırır binerim diyordum.Ancak az önce 1.4 Elegance Edition araca baktım, baktığım aracın sahibide bu forumdan bir arkadaşaımız.Bana dedi ki Almanya'da fabrika çıkışlı 1.4 LPG li araçlar satılıyor.Ama kesinlikle 1.6 T LPG taktırma problem yaşayan arkadaşlar var ve satarkende aracı değerinden 5-10 düşüğe satman gerikiyor dedi.Aynı zamanda kendi 1.4 İnsignia Elegance Edition aracı LPG'li. Bu araca baktıktan sonra ofise geçtim Cruze sattığım arkadaş ofiste beni bekliyor.Hoş beş onunda 1.6 T İnsigniası olduğunu ve LPG taktırarak (Landirenzo) kiraya verdiğini ve araçla 40.000 km yapıldığını öğrendim.Ve hiçbir problem olmadığını söyledi.
Özetlemem gerekirse sabahleyin 1.6 T Cosmo almaya karar vermiştim, 1.4 T'si olan kardeşimizle görüşünce tamam 1.4 T Edition Elegance alayım dedim.Ofise geldim acaba 1.6 Cosmo'da olabilir mi noktasındayım.
Ben her halükarda 1.4 T de alsam, 1.6 T de alsam LPG taktıracağım inşallah.Hangisini almam lazım?
Özetlemem gerekirse sabahleyin 1.6 T Cosmo almaya karar vermiştim, 1.4 T'si olan kardeşimizle görüşünce tamam 1.4 T Edition Elegance alayım dedim.Ofise geldim acaba 1.6 Cosmo'da olabilir mi noktasındayım.
Ben her halükarda 1.4 T de alsam, 1.6 T de alsam LPG taktıracağım inşallah.Hangisini almam lazım?
Yorum