Güçsüz 1,6 dizeller gibi az yakacağını düşünmeyin, hernekadar sürüşe göre değişsede şehirçi 9,5 şehirlerarası 8 litrenin altına zor düşer. Basarsın gider daha da basarsın dahada gider. Nefesi kuvvetli..
Herhangi sorun yok, bakımları düzenli yapılan bir araç olduktan sonra 50bin - 80bin km birşey değil. Gönlünden geçen aracı bul al. Sıkıntı yaşamazsın..
130 - 160 beygir arasında bu kadar bir fark var mı? Benim aracım 130 beygir, şehir dışı 6,5-6,8 ortalama ile kullanıyorum. Tabii ki kullanımın bir farkı olacak fakat bu kadar da olacağını tahmin etmiyorum.
Dediğim gibi sürüşe göre değişkenlik gösterebilir, İstanbul şehiriçinde yoğun trafikte sürekli dur kalk, boş bulduğum nadir anlarda da yapıştırırm ben.
Şehirlerarasında insignia ile 120-130 ile 6,5-7 değerleri yakalanabilir. Uzun yola çıkmayı dört gözle bekliyorum ben
Rahatlıkla şehirler arasında yakalanabiliyor bu değerler. Hatta bazı zaman 5,5 ortalama ile tamamladığım dahi oluyor. Denizli şehir içi trafikte 7,1 bandında dolaşıyor ortalamam.
muhakkak yakalanabilir, orada hemfikiriz
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Araçlarımızın benzinlisi de dizelleri de makul ve piyasa ortalamasında tüketen araçlar. Salt tüketim takıntısı olan 90-120 km ortalama hızlarda kullanacak olanlara ben insignia tavsiye etmiyorum. Ben bizzat kendi benzinli aracımla 7.7 lt/100 km ortalama tüketim yakaladım. Ama bu hızlarda kullanacak olsam çok daha farklı bir araç alırdım. İnsignia çok yakıyor diyenlere aynı fiyata dizel clio tavsiye ediyorum. haha
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Araçlarımızın benzinlisi de dizelleri de makul ve piyasa ortalamasında tüketen araçlar. Salt tüketim takıntısı olan 90-120 km ortalama hızlarda kullanacak olanlara ben insignia tavsiye etmiyorum. Ben bizzat kendi benzinli aracımla 7.7 lt/100 km ortalama tüketim yakaladım. Ama bu hızlarda kullanacak olsam çok daha farklı bir araç alırdım. İnsignia çok yakıyor diyenlere aynı fiyata dizel clio tavsiye ediyorum. haha
aynı fikirdeyim
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
benim için yakıt en son düşündüğüm şey , önceliğim sorunsuzluk , 3 araba var bende 2011 auris 1.6 otomatik vites , vw golf 1.4 tsi 140 hp manuel , mitsu lancer 1.6 lpg , mitsu hariç 2 si benzinli auris şehir içnde ortalama 9 litre yakıyor ama tabi 95 oktan sakin kullanımda hatta daha altında yakıyor ama şimdi buraya yazsam inanmayacaksınız , golf de ortalama 7,3 litre yakıyo şehir içinde , ama uzun yolda sakin kullanamıyorum ondan dolayı güçlü bir makina almayı düşünüyorum , daha önceden e 350 cdi vardı bende onunla şehir dışında 7 litre tüketiyordu , ondan dolayı işn gerçeği insignia nın 8 9 litre yakması için devamlı gaz fren gaz fren yapılması gerekiyo heralde
bunu duyduğum çok iyi oldu , sağolun teşekkür ederim ve şimdi burdaki arkadaşlar tecrübe sahibidir diye soruyorum , 2. el piyasaları nasıl , aldım diyelim satarken sıkıntı yaşar mıyım
bunu duyduğum çok iyi oldu , sağolun teşekkür ederim ve şimdi burdaki arkadaşlar tecrübe sahibidir diye soruyorum , 2. el piyasaları nasıl , aldım diyelim satarken sıkıntı yaşar mıyım
Satılmayacak hiçbir ürün yoktur. Belki o an istediğiniz anda veya istediğiniz fiyata satamayabilirsiniz, veya almış olduğunuz fiyatın altında bir füyata satarsınız. Ama o şekildeki değer kayıplarını da aracınızın size vermiş olduğu konfor, güven ve prestij olarak değerlendirebilirsiniz.
Yorum