Ynt: Lütfen yardımcı olunda İnsignia'ya kavuşayım.
Orjinal yazı sahibi: Muzebir
Baktım güzel bişey ama çok az araçta var.Özellikle sürüş özelliğinden ziyade gösterge kırmızıdan maviye dönüyor galiba müthiş bişey.
Ekrandaki renk değişimi kırmızıdan maviye değil, tersine maviden (olağan) kırmızıya dönüşüyor.Ancak bu renk değişimi yalnızca bir habercidir, daha fazlası var.Arabanın gaz tepkileri hassaslaşır,suspansiyonla beraber direksiyon da sertleşir,vites değiştirme devir aralıkları yükselir. Kısacası, anlar içinde çok büyük bir değişiklik yaşar ve arabanızı tanıyamazsınız.Yol tutuşu had safhaya yükselmiştir ve adeta asfalta yapıştığınızı hissedersiniz.Benim ifade yeteneğim ancak bu kadarını anlatabiliyor, gerisini anlamak için bizzat yaşamak lazım, eksiği yoktur, fazlası cabası.
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Bende 2010 MODEL 1.6 Turbo "BENZİNLİ" yazılımlı ( 220 bg ) araç var. 38.000 KM'DE
Uzun yolda 35 kuruş civarı, ( Ankara - Sivas arası, 4-5 kişi ile )
Şehir içinde 45 kuruş civarında yakıyorum. ( Ankara dikmende ikamet ediyorum. Yokuş oldukça çok )
Şehir içi - dışı karma yakıtım (2.500- 3.000 km ortalaması) 8.9 LT şuanda.
Ersinim ben de niyetlendim insigniaya ama yakıt olayı yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım
Dediğim gibi ilanda ki gibi araç alıp sonradan navi taktırabilirsiniz ama joistik olmaz malesef araç da afl olup olmadığını farların mercekli olup olmadığından anlayabilirsiniz mercekliyse afl vardır yukarıdaki ilan gibi . Abi tam emin değilim ama 130 hp lik dizellerin bu şekilde still paketlileri var(afl +18 inch jant gibi ) daha uygun fiyata düşük kilometreli dizelde bulabilirisniz bu şekilde
Yorum