Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardımcı olunda İnsignia'ya kavuşayım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lütfen yardımcı olunda İnsignia'ya kavuşayım.

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
    Hocam yilda 20000 km yapicaksan ikisinide bosver 2.0 cdti al 30-35 kurus Yakarsin, yilda nereden baksan 1.6 t ile 2.0 csti arasinda 3500/4000 kar edersin 4 yil binsen15000 tl net karin var bunun 5000 tlsini vergi farki olarak dusun yine kardasin 10000 tl minimum ve ne lpgye 5000 harca nede onun yaraticagi sorunlarla ugras
    2.0 CDTİ de yakıt 30-35 kuruşsa çok iyi.Bu değerler yakalanabiliyor mu?

Yorum

Hoşgeldiniz aramıza. Bende yaklaşık 5 gün önce 2.0 CDTI cosmo aldım ama öncesinde 1 ay aradım, kesinlikle otomatik olması gerektiği için 2 alternatifim vardı birincisi 2.0CDTI ikincisi 2.0t/2.0t 4x4, lpg konusunu araştırdım ve ilerde sıkıntı yaşamaktan korktum bu sıkıntıların en başında sibop değişimi için motor kapağının sökülmesi ve tekrar takılırken acaba orjinali gibi olurmu sorularıydı, yılda 70-80bin km yol yaptığım için lpg uyumu olmayan araçtan vazgeçip dizele yönlendim. Ama aklım hala Gaziantepteki beyaz 2.0T 4x4 sunrooflu+Dvd800+Joystik+ısıtmalı ve soğutmalı ergonomik deri koltuklu Cosmo'da

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
        Hoşgeldiniz aramıza. Bende yaklaşık 5 gün önce 2.0 CDTI cosmo aldım ama öncesinde 1 ay aradım, kesinlikle otomatik olması gerektiği için 2 alternatifim vardı birincisi 2.0CDTI ikincisi 2.0t/2.0t 4x4, lpg konusunu araştırdım ve ilerde sıkıntı yaşamaktan korktum bu sıkıntıların en başında sibop değişimi için motor kapağının sökülmesi ve tekrar takılırken acaba orjinali gibi olurmu sorularıydı, yılda 70-80bin km yol yaptığım için lpg uyumu olmayan araçtan vazgeçip dizele yönlendim. Ama aklım hala Gaziantepteki beyaz 2.0T 4x4 sunrooflu+Dvd800+Joystik+ısıtmalı ve soğutmalı ergonomik deri koltuklu Cosmo'da
        Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum

Bir de aklıma şu soru takılıyor.2.0 motor aracı satarken LPG'li araç gibi zor satılmaz mı? Sonuçta vergisi yüksek olduğu için talep az olabilir mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Muzebir
            Bir de aklıma şu soru takılıyor.2.0 motor aracı satarken LPG'li araç gibi zor satılmaz mı? Sonuçta vergisi yüksek olduğu için talep az olabilir mi?
            Onların da alıcı kitlesi belli. Bakınız forumumuza genelde ağır abiler : )
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
              Öncelikle hoşgeldiniz eğer sizin için yakıt önemli ise 1.4 t alın derim 120 km oralama ile aracın durumuna göre 7.1 ila 7.2 arası ortalama yakalayabilirsiniz 180 km hızı 4. vitesle bile görebilirsiniz . Donannım konusunu şöyle söyleyeyim bizim aracımız edition elegance +still paket +sunroof var. Eğer deri koltuklar ısıtmalı koltuklar gibi preminium özellikler aramıyorsanız gayet dolu bir araç ayrıca afl de mevcut eğer 1.4 alırsanız sunroof alın derim çünkü sunroofla beraber yarı elektrikli yolcu koltuğu ve çok yönlü ayarlı koktuk baslıkları geliyor. Navi ise , 1.4 lerde navi alırsan afl alamıyodun ancak aflli alıl sonradan navi taktırabilirsiniz ama kesinlikle afl li alın derim bu şekilde bir araç 15 km civarında filan 60 bine alabilirsiniz. İnşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız şimdiden hayırlı olsun
              1.4 olabilir ama 40 kuruşa kadar razıyım da sanki 50 kuruş yakarım diye düşünüyorum.Bizim buralar hep yokuş.
              . Abi 50 kuruşu ancak rampalarda dip gaz gidersen görürsün bence . Geçen 1.4 t ve 2.0 cdti (130 hp) karşılaştırması vardı , iki araçta hemen hemen aynı ortalamaları yakaladığı sadece mazotun daha ucuz olduğundan dizelin az yaktıgi söyleniyordu . Kaldıki dizel cosmo diyoruz ki dizel cosmolar 160 hp + otomatik vites yakıtın 130 hplik lerden fazla olucağı aşikar .. Ayrıca belirttiğiniz bütçede düsük kilometreli dizel cosmo bulmak da zor bakım masrafları ve vergisi cabası olucak . Ha gücüne ve konforuna bişey demem orası ayrı karar sizin ..

Yorum

En kötü şehiriçi değerlerinde (her 500m de ışıkların olduğu, neredeyse 4. vitesi görmediği, her kırımız ışık bekleme süresinin 1-1,5 dk olduğu bir şehiriçi) bile 1 lt dizel ile 12 km yol yaparsınız. Ben defalarca aynı değeri gördüm.

Daha önce yakıt konusundaki izlenimlerim.
                Orjinal yazı sahibi: dargure3
                Gelelim bu performansa karşılık verilenlere. Radar cezası sonradan gelmezse eğer sadece yakıt konusunda normalden fazla gitti.
                Yol bilgisayarından ölçmedim. o konuda en sağlıklı değerlendirmenin deponun doldurulup daha sonra yapılan km'den sonra tekrar doldurulmasıyla yapılabileceğine inanıyorum. Bu şekilde üç defa depoyu Opet'te doldurdum.

- Birincisinde; yani otobanda performanslı kullanımda 660 km yol yaptım ve 208 tl yakıt aldı. Yakıtın litre fiyatı 4,36 tl. Burada özellikle şunu belirtmek isterim Tekir-Taşucu/Taşucu-Mersin yolu oldukça kalabalıktı ve çoğu ışıkta araç kuyruğu 1-2 km'yi buluyordu. Özellikle de dönüşte. (47,7 litre ile 660 km yol yapılmış ve 1 lt ile 13,83 km.)

- İkincisinde; Mersin-Pazarcık. Bu tamamen otoban kullanımı. Hız CC ile 125 km. Burada da iki farklı noktada biraz hızlandım. Buralarda da 170-180 seviyelerinde devam ettim. Yapılan toplam km 315. Deponun aldığı yakıt miktarı 83 tl. Yakıtın litre fiyatı 4,28 tl. (19,4 litre ile 315 km yol yapılmış ve 1 lt ile 16,23 km.)

- Üçüncüsünde; Pazarcık-Adıyaman. Oldukça sakin kullandım. 100 seviyesinde geldim. Yine CC ağırlıklı kullandım. Yapılan Km 100. Deponun aldığı yakıt miktarı 21 tl. Yakıtın litre fiyatı 4,39 tl. (4.78 litre ile 100 km yol yapılmış ve 1 lt ile 20,9 km.)
                İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Bu değerler şehir içi ağırlıklı ortalama değerler.
                  Uzun yolda cc ile 5,5 litre ortalama gören var;25 kuruşa denk gelir

Yorum

Bende 2010 MODEL 1.6 Turbo "BENZİNLİ" yazılımlı ( 220 bg ) araç var. 38.000 KM'DE
                    Uzun yolda 35 kuruş civarı, ( Ankara - Sivas arası, 4-5 kişi ile )
                    Şehir içinde 45 kuruş civarında yakıyorum. ( Ankara dikmende ikamet ediyorum. Yokuş oldukça çok )
                    Şehir içi - dışı karma yakıtım (2.500- 3.000 km ortalaması) 8.9 LT şuanda.

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz eğer sizin için yakıt önemli ise 1.4 t alın derim 120 km oralama ile aracın durumuna göre 7.1 ila 7.2 arası ortalama yakalayabilirsiniz 180 km hızı 4. vitesle bile görebilirsiniz . Donannım konusunu şöyle söyleyeyim bizim aracımız edition elegance +still paket +sunroof var. Eğer deri koltuklar ısıtmalı koltuklar gibi preminium özellikler aramıyorsanız gayet dolu bir araç ayrıca afl de mevcut eğer 1.4 alırsanız sunroof alın derim çünkü sunroofla beraber yarı elektrikli yolcu koltuğu ve çok yönlü ayarlı koktuk baslıkları geliyor. Navi ise , 1.4 lerde navi alırsan afl alamıyodun ancak aflli alıl sonradan navi taktırabilirsiniz ama kesinlikle afl li alın derim bu şekilde bir araç 15 km civarında filan 60 bine alabilirsiniz. İnşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız şimdiden hayırlı olsun
                      1.4 olabilir ama 40 kuruşa kadar razıyım da sanki 50 kuruş yakarım diye düşünüyorum.Bizim buralar hep yokuş.
                      . Abi 50 kuruşu ancak rampalarda dip gaz gidersen görürsün bence . Geçen 1.4 t ve 2.0 cdti (130 hp) karşılaştırması vardı , iki araçta hemen hemen aynı ortalamaları yakaladığı sadece mazotun daha ucuz olduğundan dizelin az yaktıgi söyleniyordu . Kaldıki dizel cosmo diyoruz ki dizel cosmolar 160 hp + otomatik vites yakıtın 130 hplik lerden fazla olucağı aşikar .. Ayrıca belirttiğiniz bütçede düsük kilometreli dizel cosmo bulmak da zor bakım masrafları ve vergisi cabası olucak . Ha gücüne ve konforuna bişey demem orası ayrı karar sizin ..
                      Doğru diyorsunuz dizel araçların bakım olayıda fazla oluyor değil mi?

Yorum

Hocam siz bence direk gidin bi 1.4t alın tüpletin binin
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67937549/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68405208/detay

sizce hangisi alınır?Son olurlarını sordum ikiside hemen hemen aynı fiyat.

Yorum

Başınızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin.

Yorum

tabiki 1.6t insigniadaki en önemli unsurdur afl
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68405208/detay

sizce hangisi alınır?Son olurlarını sordum ikiside hemen hemen aynı fiyat.
                                Başka seçenek yoksa tabii ki tercih bu olmalıdır,ama aceleye gerek yok, bu fiyata ilave flexride sahibi olan bir araç da bulunabilir.

Yorum

İşleniyor...
                                X