Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardımcı olunda İnsignia'ya kavuşayım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lütfen yardımcı olunda İnsignia'ya kavuşayım.

Selamun Aleyküm. Forumu bir kaç gündür takip ediyorum.Çok faydalı bilgilere ulaştım.Ama alacağım araç ile ilgili henüz karar veremedim.Aşağıda belirttiğim kriterlere göre bana yardımcı olursanız sevinirim.

1-2011-2013 arası bir insignia almayı düşünüyorum.

2-İçi kesinlikle bej, araç rengi siyahda olabilir beyazda.

3-Sunroof şart diyordum.Bugün sunrooflu bir insigniaya oturdum.Sunroofu çok ufak geldi.İçdeki güneş perdesini açtıktan sonra yaklaşık bir karış kalıyor.Dolayısı ile bu özellikten vaz geçtim galiba.
    Olsada olur olmasada.

4-1.4 T almayı düşünüyordum ama cosmo paket yok.Galiba farları, deri döşemesi konularında 1.6 T cosmoya göre eksikleri var.1.6 T cosmoya göre tek artısı galiba start stop varmış.Tam bilmiyorum bugün galerici öyle dedi.

2.0 CDTİ ye gelince aslında ben otomatik araç istiyorum oda sadece 2.0 da var.Ancak mtvsi çok yüksek olduğu için biraz uzak bakıyorum.

5-Ben alacağım araca inşallah prins marka LPG taktıracağım.1.4. veya 1.6 alırsam.Bu durumda araca 3.500 TL ek bi masraf yapmış olacağım.Yakıt noktasında 1.4 T, 1.6 T LPG'li olarak mı daha az yakar yoksa 2.0 CDTİ mi. Yani fazla MTV ödesem mazotta karım olurmu acaba.Yılda yaklaşık 20.000 Km yol yapıyorum.

6-1.4. T ile 1.6.T arasında ki kararsızlığım da şundan kaynaklı.Bende 1.6. Cruze vardı 180'e kadar gayet iyi gidiyordu ancak aracın biraz yükü fazla olunca sıkıntı olabiliyordu.Sonrasında nisan ayında 1.6. Sportage Otomatik aldım tam anlamıyla gidiş hususunda felaketti.Araçla 175'i zor gördüm ve hiç güven vermiyordu. Alacağım araç doluda olsa bastığım zaman gitsin istiyorum.

7-Yaklaşık olarak 60.000 civarında bir bütçem var.

Lütfen yardımcı olun biran önce araç almam lazım.Araçsızlık benim için büyük sıkıntı.

Ynt: Lütfen yardımcı olunda İnsignia'ya kavuşayım.

Lpg olayı sıkıntılı, uzak durun derim, ya 1.4 benzinli alın, yada 2.0 cdti cosmo, ancak 60 bine temiz cosmo dizel biraz zor, 1,4 alırsanız 45 krş civarı yakarsınız şehir içi, yalnız yarı deri ve hafızalı koltuktan feragat etmeniz lazım, dizelde ise 35 krş yakarsınız, aslında arada çok fark yok, 1,6t 180 hp cosmo alırsanız 50-55 krş yakar... Karar sizin...

Bence düşük kmli 1,6T 180 hp cosmo alın, 60 bine bulabilirsiniz...

Yorum

Hasan abinin soyledigi gibi lpg isi sikinti 1.4t full paket bir insignia alabilirsiniz 60 bine kadar 1.6 t de bulursunuz yakitta 1.4 40-45 kurus 1.6t de 50-60 kurus arasi yakar ama 1.6 t nin tadida farklidir
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Muhakkak 1.6t'nin tadı farklıdır ancak yakıt konusu sizin için önemli ise bence 1.4t stil paket de işinizi gaye güzel görür. 1.4t ile rahatça 200km/sa gibi yüksek hızlara çıkıp stabil sürüşün tadını çıkarabilirsiniz. Ancak yarı deri ve hafızalı koltuk, flexi şasi ve navigasyon gibi özelliklerden mahrum kalırsınız.
        2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Lpg olayı sıkıntılı, uzak durun derim, ya 1.4 benzinli alın, yada 2.0 cdti cosmo, ancak 60 bine temiz cosmo dizel biraz zor, 1,4 alırsanız 45 krş civarı yakarsınız şehir içi, yalnız yarı deri ve hafızalı koltuktan feragat etmeniz lazım, dizelde ise 35 krş yakarsınız, aslında arada çok fark yok, 1,6t 180 hp cosmo alırsanız 50-55 krş yakar... Karar sizin...

LPG Yusuf 25 arkadaşımız taktırmıştır.Ben çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.Cruze'da ben LPG taktırmıştım.Gayet memnundum.Sonuçta 3500 Tl LPG'ye para vereceğiz ve ipragaz tarafından da garantiliymiş.Sibop erimesi olayıda 1500 tl civarı diyorlar.LPG olmazsa 1.4 T almam lazım.1.6 T nin yakıtı çok.

Yorum

Şahsen ben 1.6T cosmo bir araç alın. Düşük km. olsun. LPG yapın binin.
            Ayrıca sene içinde kaç km. yapıyorsunuz. 20bin altında yapıyorsanız LPG de yapmayın.
            Direk binin.
            Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
            Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Muzebir

LPG Yusuf 25 arkadaşımız taktırmıştır.Ben çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.Cruze'da ben LPG taktırmıştım.Gayet memnundum.Sonuçta 3500 Tl LPG'ye para vereceğiz ve ipragaz tarafından da garantiliymiş.Sibop erimesi olayıda 1500 tl civarı diyorlar.LPG olmazsa 1.4 T almam lazım.1.6 T nin yakıtı çok.
              Hocam cruze dediğiniz atmosferik (turbosuz)araç onda sorun olmaması normal zaten,tüp ile birlikte sibop vs 5500 tlye gelecek peki bu parayı ne kadar sürede amorti edeceksiniz?yada aracınızı satarken lpgli aracı normal piyasa değerinde satabilecekmisiniz?bunların muhakemesini bir yapın kendi kafanızdan hesaplayın,kmde kaç kurus kar ederiz,yılda kaç km yaparız,kaç yıl bu araca bineriz diye sonrası size kalmış.
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz eğer sizin için yakıt önemli ise 1.4 t alın derim 120 km oralama ile aracın durumuna göre 7.1 ila 7.2 arası ortalama yakalayabilirsiniz 180 km hızı 4. vitesle bile görebilirsiniz . Donannım konusunu şöyle söyleyeyim bizim aracımız edition elegance +still paket +sunroof var. Eğer deri koltuklar ısıtmalı koltuklar gibi preminium özellikler aramıyorsanız gayet dolu bir araç ayrıca afl de mevcut eğer 1.4 alırsanız sunroof alın derim çünkü sunroofla beraber yarı elektrikli yolcu koltuğu ve çok yönlü ayarlı koktuk baslıkları geliyor. Navi ise , 1.4 lerde navi alırsan afl alamıyodun ancak aflli alıl sonradan navi taktırabilirsiniz ama kesinlikle afl li alın derim bu şekilde bir araç 15 km civarında filan 60 bine alabilirsiniz. İnşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız şimdiden hayırlı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  Orjinal yazı sahibi: Muzebir

Hocam cruze dediğiniz atmosferik (turbosuz)araç onda sorun olmaması normal zaten,tüp ile birlikte sibop vs 5500 tlye gelecek peki bu parayı ne kadar sürede amorti edeceksiniz?yada aracınızı satarken lpgli aracı normal piyasa değerinde satabilecekmisiniz?bunların muhakemesini bir yapın kendi kafanızdan hesaplayın,kmde kaç kurus kar ederiz,yılda kaç km yaparız,kaç yıl bu araca bineriz diye sonrası size kalmış.
                  Doğru diyorsunuz bi hesap yapalım toplam 5500 tl. 60 kuruş yaksam benzinde, LPG ile %40 tasarruf 24 kuruş yapar km'de. Yılda 20.000 km; yılda 4800 TL karım olur, inşallah bi 3-4 sene binsem toplamda 14.400-19200, 5.500 tl'yi düşersek 8.900-13.700 karım olur.Cazip gibi duruyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                    Öncelikle hoşgeldiniz eğer sizin için yakıt önemli ise 1.4 t alın derim 120 km oralama ile aracın durumuna göre 7.1 ila 7.2 arası ortalama yakalayabilirsiniz 180 km hızı 4. vitesle bile görebilirsiniz . Donannım konusunu şöyle söyleyeyim bizim aracımız edition elegance +still paket +sunroof var. Eğer deri koltuklar ısıtmalı koltuklar gibi preminium özellikler aramıyorsanız gayet dolu bir araç ayrıca afl de mevcut eğer 1.4 alırsanız sunroof alın derim çünkü sunroofla beraber yarı elektrikli yolcu koltuğu ve çok yönlü ayarlı koktuk baslıkları geliyor. Navi ise , 1.4 lerde navi alırsan afl alamıyodun ancak aflli alıl sonradan navi taktırabilirsiniz ama kesinlikle afl li alın derim bu şekilde bir araç 15 km civarında filan 60 bine alabilirsiniz. İnşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız şimdiden hayırlı olsun
                    1.4 olabilir ama 40 kuruşa kadar razıyım da sanki 50 kuruş yakarım diye düşünüyorum.Bizim buralar hep yokuş.

Yorum

Her yokuşun bi inişi vardır 1.4 t ile 40 krş yakarsınız...

Yorum

Bi de şimdi bişey farkettim:;navigasyonlu araçlarda elfreninin orda joystik var.Oda çok hoş duruyor.Navigasyonu kontrol etmeye yarıyor galiba değil mi?

Yorum

Her yokuşun bi inişi vardır 1.4 t ile 40 krş yakarsınız...
                          Doğru olabilir.Ama çıkışla iniş birbirini telafi eder mi bilmiyorum.

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68405208/detay

Şu araç var ama sizce nasıl?

Yorum

Hocam yilda 20000 km yapicaksan ikisinide bosver 2.0 cdti al 30-35 kurus Yakarsin, yilda nereden baksan 1.6 t ile 2.0 csti arasinda 3500/4000 kar edersin 4 yil binsen15000 tl net karin var bunun 5000 tlsini vergi farki olarak dusun yine kardasin 10000 tl minimum ve ne lpgye 5000 harca nede onun yaraticagi sorunlarla ugras

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X