Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ınsıgnıa yedek anahtar fiyatları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ınsıgnıa yedek anahtar fiyatları

Selamün aleyküm arkadaşlar 2010 model ınsıgnıa cosmo versiyonu araç aldım fakat yedek anahtarı kayıp acaba yedek anahtar fiyatları ne kadar kaskodan yedke anahtar yaptırabilirmiyim bilgilerinize ihtiyacım var .Bu vesile ile tüm arkadaşlarımın mübarek beraat kandilini kutlarım selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun.
    En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Ynt: ınsıgnıa yedek anahtar fiyatları

Konuyu takipteyim benimde yedek anahtarım yok.
    Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Orjinal yedek anahtarınızın olmaması aracınızın çalınması halinde sigorta firmasından ödeme alamayacağınız anlamına gelir..
      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Aleykümselam,hosgeldiniz sizinde kandiliniz mübarek olsun
        Normalde olması gereken serviste yada özel oto anahtarcılarında sizin gidip yedek anahtar yaptırmanız gerekir.(fiyat oto anahtarcılarında 150-250 arası serviste 350 tlye kadar olabilir)
        Kaskoluk işi yok,çünkü kasko yaptırmadan önce yaşanmış bir olay.
        He derseniz kaskodan yaptırıcam illaki,önemli değil öncesi yada sonrası,o zaman şifreleri değişir,tek kapı kilit şifresi ve kontak fişeleriyle ımmobılızer sistemi değişmesi gerekir.
        Kasko bu durumda sadece anahtar yapmaz.
        Buda kasko poliçenizde size anahtar kaybolması halinde ödenek olarak gösterilen rakamı öder.(not:tamamını ödemez)
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Eyvallah kardeşim bilgilerin için fakat kasko poliçeme bunu eklettim ve 1000 tl olarak eklettim yani yedek anahtarı kaskodan yaptıramammı yedek anahtar diğer elimde bulunan anahtarla işlevleri birebir aynı olmuyacakmı yani sadece kapı açıp kapamyamı yarayacak kosko olmasada özel anahtarcılarda yaptırılan anahtar bire bir uyum sağlarmı serviste yaptırsam dahamı iyi olur .ALLAH yar ve yardımcınız olsun selametle kalın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat şimşek
            Selamün aleyküm arkadaşlar 2010 model ınsıgnıa cosmo versiyonu araç aldım fakat yedek anahtarı kayıp acaba yedek anahtar fiyatları ne kadar kaskodan yedke anahtar yaptırabilirmiyim bilgilerinize ihtiyacım var .Bu vesile ile tüm arkadaşlarımın mübarek beraat kandilini kutlarım selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun.

Yorum

selamün aleyküm arkadaşlar bende 1.6 como model ınsıgnıa var fakat geri vitesde aynaların arka tekerlekleri göstermesi konumuna alamadım bunu nasıl yapacağım bilgi rica ediyorum şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim selam ve dua ile oruçlarınızı

Yorum

Birde navigasyon ayarlarında yönlendirme sesini açamadım bilgi verirseniz sevinirim ALLAh yar ve yardımcınız olsun

Yorum

İşleniyor...
                X