Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia ST 2010 modelin Cosmo dışında paketi Türkiyeye geldimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia ST 2010 modelin Cosmo dışında paketi Türkiyeye geldimi

Selamlar,

2009 - 2010 Sports Tourer İnsigniaların Türkiyeye Cosmo donanımı dışında girenleri oldu mu ? bu konuda yardım alabilirsem çok sevinirim.
    Kısmetmiş 2010 Insignia ST 1.6 T

Ynt: İnsignia ST 2010 modelin Cosmo dışında paketi Türkiyeye geldimi

Orjinal yazı sahibi: Hikmet
    Selamlar,

2009 - 2010 Sports Tourer İnsigniaların Türkiyeye Cosmo donanımı dışında girenleri oldu mu ? bu konuda yardım alabilirsem çok sevinirim.
    Benim bildiğim kadarı ile st lerder cosmo donanınımı dışında opc olarak 4x4 var.Konunun uzman üyeleri de sizlere daha detaylı bilgi paylaşacaklardır.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Bilgi ve ilginiz için öncelikle teşekkür ederim, 2010 bir ST insignia var ancak ön park sensörleri yok gibi gördüm resimlerden arkadaşta şu an yurt dışında ona soramadım. hayırlısı ile bu aracı satın alacağım. 2000 km kadar önce lovato LPG takılmış. fikirlerinizi almak isterim.

Yorum

Sözünü ettiğiniz dönemde Sport Tourer cosmo donanımı ile geliyordu, flexride, panaromik cam tavan ve DVD 800 opsiyondu.
        Standart cosmo donanımda park asistanı, AFL, far yıkama , elektrikli (hafızalı koltuklar) ve alarm vs var. Önde de park sensörü olmalı.
        Bildiğim kadarıyla forumda sadece birkaç tane ST vardı, Bülent Bey sattı,hali hazırda bir tane Ömer Faruk
        kardeşimizde var,başka da var mı bilmiyorum.En iyi yardımı onlardan sağlayabilirsiniz. Başlığı görürlerse size
        yardımcı olurlar.
        LPG işi el'an muamma

Yorum

LPG taktıralı neredeyse 5 ay olacak, ve bu formdaki herkese işin uzmanına taktirdiğıniz sürece gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz diyebilirim..Ne gazlarken ne de performans açısından kayıp hissetmedim..Üstelik Antalya 'da LPG 'yi 2,42 TL den alabiliyorum ve ortalama ve neredeyse dizeller ile aynı tüketimi yakalıyorum ki defalarca test ettim.. Ama aracımi severim benzinimi koyar gezerim diyen arkadaşlara da saygı duyarım..
          2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar belkide resimlerden dolayı farkedilmiyordur. ön sensörler artık alınca göreceğiz. cool

Yorum

Ben Edition Elegance paketlerle Ankara da karşılaştım ama yeşil plaka ( elçilik - konsolosluk aracıydı )
              Gözüme acayip geldi Ama güzel duruyor yine de...

Yorum

Bende 2011 St cosmo var sorunuz olursa cevaplayabilirim
                OPEL İNSİGNİA ST COSMO 1.6T AFL+ DVD800NAVI

Yorum

Teşekkürler.

Yorum

Merhaba,
                    2012 ST kullanıyorum.
                    Panaromik tavan,dvd800 ve flexiride opsiyonel.
                    Standart cosmo donanımda cd400 var.Ancak ürün kataloğunda 6 lı cd changer dan standart bahsedilmekte.

Şimdiden hayırlı olsun.
                    HeR YeNi GüN,TaZe BiR BaŞLaNGıÇTıR...

Yorum

Bende de 2011 ST var. Cosmo.
                      Almanya'da birkaç tane ecoflex yazan görmüştüm ama ecoflex nedir bilmiyorum.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Farklı paketleri geldi mi bilmiyorum bizde Cosmoya artı olarak dvd800 var.
                        Park sensörü ön arka şeklinde vardır + olarak park asistanı standart bulunmaktadır. Kullanışından kısaca bahsedeyim: Sola yada sağa seri duran araçlar arasına park ederken asist tuşuna bastığınızda (ışığı yanana kadar) sesli ve yol bilgisayarında görsel olarak sizi bilgilendirmektedir. Aracın sığacağı boşluğu, direksiyon yön hareketlerini, ileri ve geri manevraları tayin etmedir.

Alacağınız araç hakkında daha fazla bilgi edinin. Özellikle LPG konusu sıkıntı çıkarabilir anlayan ustası az olduğundan doğru sorunsuz yapılıp yapılmadığını gösterip öğrenmeye çalışın. Buna imkan yoksa rölantide, kalkışta, vites geçişlerinde, ani gazlamalar da LPG sistemini test edin değişik bir hareket sezerseniz araçtan soğuyun

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                          Farklı paketleri geldi mi bilmiyorum bizde Cosmoya artı olarak dvd800 var.
                          Park sensörü ön arka şeklinde vardır + olarak park asistanı standart bulunmaktadır. Kullanışından kısaca bahsedeyim: Sola yada sağa seri duran araçlar arasına park ederken asist tuşuna bastığınızda (ışığı yanana kadar) sesli ve yol bilgisayarında görsel olarak sizi bilgilendirmektedir. Aracın sığacağı boşluğu, direksiyon yön hareketlerini, ileri ve geri manevraları tayin etmedir.

Alacağınız araç hakkında daha fazla bilgi edinin. Özellikle LPG konusu sıkıntı çıkarabilir anlayan ustası az olduğundan doğru sorunsuz yapılıp yapılmadığını gösterip öğrenmeye çalışın. Buna imkan yoksa rölantide, kalkışta, vites geçişlerinde, ani gazlamalar da LPG sistemini test edin değişik bir hareket sezerseniz araçtan soğuyun
                          Çok teşekkür ederim bilgiler için. bu arada aracı aldım En geç Pazartesi yada Salı gelecek, hayırlısı bakalım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                            Bende de 2011 ST var. Cosmo.
                            Almanya'da birkaç tane ecoflex yazan görmüştüm ama ecoflex nedir bilmiyorum.

1.6 atmosferik motorludur belki Teşekkür ederim.

Yorum

ecoflex çevrecilik ve ekonomiyi hedefleyen yazılım ve donanımların birleşimine diyorlar

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/e...%B1%C5%9F.html

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X