Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigorta Şirketleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sigorta Şirketleri

Merhaba arkadaşlar,aracımın zorunlu trafik sigortası dolmak üzere o yüzden netten araştırma yapıyorum.Aracım 2012 1.4 edition elegance yer Aksaray(il) sigortamnet'ten verilen en uygun teklif Grupama 340 tl (yılda bir kez çekici hizmeti)
    Birde generali sigorta netten baktım diğerlerine göre bayağı uygun fiyat verdi.197tl Bu generali sigorta nasıldır daha önce yaptıran oldu mu şimdiden herkese teşekkür ederim.
    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Ynt: Sigorta Şirketleri

Merhabalar bence yaptirin,kasko olsa detayli arastirma gerekebilir,ama sigorta zaten kaza aninda karsi tarafi karsiladigindan sizce bi problem olusturmaz dusuncesindeyim.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Merhabalar bence yaptirin,kasko olsa detayli arastirma gerekebilir,ama sigorta zaten kaza aninda karsi tarafi karsiladigindan sizce bi problem olusturmaz dusuncesindeyim.
      Bana da trafik olduğu için mantıklı geldi zaten kasko da var o da yenilenecek ona da diğerlerine göre iyi fiyat çıkardı.Bu işte bir iş olmasından korkuyorum
      1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

Geçen gün generali sigortadan deneme amaçlı fiyat aldım kasko için 2500 tl verdi. Anlamıyorum niye bu kadar yüksek çıkıyor 47 plaka olduğundan dolayımıdır nedir.
        Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

İşleniyor...
        X