Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servis ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Servis ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var

Yaklaşık 1 yıl oldu aracımı alalı önceki aracım 1.6 turbo idi şimdi 1.4 turbo İnsignia mı kullanıyorum ancak 1 hafta sonra izmire tatile gideceğim aracım daha 7000 km de acaba servise götürmem gerekir mi yoksa gidip geldikten sonra mı 15000 km bakımına sokayım katkılarınız için şimdiden teşekkürler

Ynt: Servis ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var

Orjinal yazı sahibi: metinn7
    Yaklaşık 1 yıl oldu aracımı alalı önceki aracım 1.6 turbo idi şimdi 1.4 turbo İnsignia mı kullanıyorum ancak 1 hafta sonra izmire tatile gideceğim aracım daha 7000 km de acaba servise götürmem gerekir mi yoksa gidip geldikten sonra mı 15000 km bakımına sokayım katkılarınız için şimdiden teşekkürler
    Ben aracımı aldıktan 15 ay sonra 8500 km de yetkili servise götürmüştüm(Garantinin devam etmesi için).Garantiden de arka balatalar ve arka cam perdesi değişti.Sorun çıkartmadılar..Yine de yetkili servisin periyodik bakımı dönüşte de yaparız teyidini almanızda fayda var..
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

ilk Bakim 1 yil yada 15000 km .. garantisi devam ediyorsa aracin bakim yaptirmanizi tavsiye ederim.. garantiden bi sorun cikmasin... zamaninda yaptirmamissiniz dememeleri icin.. zaten yolada cikacakmissiniz iyi olur .bende 2 ay önce 7500 km de iken ilk bakimini yaptirmistim.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

teşekkürler

Yorum

ilk bakım ücreti için ne kadar fiyat çıkardılar?

Yorum

İlk 15000 yada 1 yıl bakımı 450-500 lira arası olması gerek...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metinn7
              ilk bakım ücreti için ne kadar fiyat çıkardılar?
              Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              İlk 15000 yada 1 yıl bakımı 450-500 lira arası olması gerek...
              aynen hasan kardesimin dediği gib 477 tl dii..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
              X