Yaklaşık 1 yıl oldu aracımı alalı önceki aracım 1.6 turbo idi şimdi 1.4 turbo İnsignia mı kullanıyorum ancak 1 hafta sonra izmire tatile gideceğim aracım daha 7000 km de acaba servise götürmem gerekir mi yoksa gidip geldikten sonra mı 15000 km bakımına sokayım katkılarınız için şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Servis ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
Collapse
X
-
Ynt: Servis ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
Orjinal yazı sahibi: metinn7Yaklaşık 1 yıl oldu aracımı alalı önceki aracım 1.6 turbo idi şimdi 1.4 turbo İnsignia mı kullanıyorum ancak 1 hafta sonra izmire tatile gideceğim aracım daha 7000 km de acaba servise götürmem gerekir mi yoksa gidip geldikten sonra mı 15000 km bakımına sokayım katkılarınız için şimdiden teşekkürler
2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
-
ilk Bakim 1 yil yada 15000 km .. garantisi devam ediyorsa aracin bakim yaptirmanizi tavsiye ederim.. garantiden bi sorun cikmasin... zamaninda yaptirmamissiniz dememeleri icin.. zaten yolada cikacakmissiniz iyi olur .bende 2 ay önce 7500 km de iken ilk bakimini yaptirmistim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: metinn7ilk bakım ücreti için ne kadar fiyat çıkardılar?Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09İlk 15000 yada 1 yıl bakımı 450-500 lira arası olması gerek...
Yorum
Yorum