Merhaba arkadaşlar, Şu anda Opel Vectra 2003 1.6 Comfort aracım var. Geçen yıl LPG nedeniyle subap yandı ve yaklaşık 1500 TL'lik bir masrafla motor üst kapağı açılıp subaplar yenilendi. Şu an aracım performans olarak daha iyi. Soruma gelince: Insignia 1.6T almayı düşünüyorum. Ancak aldıktan sonra mecburen LPG taktıracağım. Çünkü Ankara'da aylık 1200 km. yol yapıyorum ve benzin fiyatları malum. Daha önce aracına LPG taktırıp üzerinden 50-60 bin km. geçmiş olan üyeler varsa bilgi verebilirler mi? LPG montajı sonrası subaplar yanıyor mu? Yanıyorsa ne kadar sürede yanıyor, ne kadar masraf çıkarıyor ve motora zarar veriyor mu? Bu arada LPG montajından sonra arabanın performansında bir değişiklik oluyor mu? Yokuş çıkarken arabanın LPG'li olduğu hissediliyor mu? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
(Not : Opelin tasarımı Vectra olsun astra olsun, insignia olsun daima diğer modellerden bir gömlek üstün olduğu için opelden vazgeçmeyi düşünmüyorum; ancak motor ve lpg ile ilgili kaygılarımı giderebilirsem... O nedenle yardımınıza ihtiyacım var.)
(Not : Opelin tasarımı Vectra olsun astra olsun, insignia olsun daima diğer modellerden bir gömlek üstün olduğu için opelden vazgeçmeyi düşünmüyorum; ancak motor ve lpg ile ilgili kaygılarımı giderebilirsem... O nedenle yardımınıza ihtiyacım var.)
Yorum