Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti cosmo 160 ps

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 cdti cosmo 160 ps

iyi günler insignia ailesi merak ettiğim bi husus var onu sizlerle paylaşmak istedim..160 pslik cdti cosmolara chip tuning yapsak bi turbo gibi olurmu..daha doğrusu onun verilerini yakalayabilirmiyiz

Ynt: 2.0 cdti cosmo 160 ps

Bu konu Volkan Kardeş'in konusu,başlığı görürse yanıt verir

Yorum

Bi turbo "gibi" olacağını zannetmiyorum. Nitekim çift turbonun yapacağı işi yazılımla halletmek pek mümkün gibi durmuyor.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Biturboyla sağlıklı birkaç defa denenmeden .sağlıklı bir bilgi vermek zor.. iyi bir yazılımla bi turbo geride kalır düşüncesindeyim..(100.000) km yalzımla kuıllanan biri olarak tespitim bu yönde
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

valla abim gerçekten 160lık yazılımla biturbo gibi oluyosa bana yeter artar bile..hatta 1.6 T gibi olsada yeter..kullandığımız araç 1.6 T bunu aratmicak tek araç yne insignia o yüzden ya 160lık yada biturbo..bi turbonun fiyatlarıda uçurum maşallah

Yorum

Bi turbonun avantajı alt devirleri besleyen küçük bir turbosu ve üst devirlerinde besleyen daha büyük bir turbosu olmasıdır şimdi 160 bg lik insigniayı çok rahat 200 bg yapılır üst devirleri bi turbodan iyi olur alt devirleriyse daha kötü olur yani ikisini rolling yaptırsak devirleri düşük devirlerde başlatsak yarışı mesela 1750 devir gibi burada bi turbo alır çünkü altıda küçük turbodan dolayı dolu amma daha yüksek devirde başlanırsa 2250,2500 devir gibi Burdada yazılımlı araç avantaj sağlar bi turbonun avantajı günlük kullanımda alt devirler de dolu olarak fazla vites değiştirmeye ihtiyaç duymadan kullanım sağlarsın ama yazılımlı araçla rolling yaptığında alt devirin pek avantajı olmaz çünkü 2. Viteste rolling yaptığınızı düşünün 4.2 4.5 devirde vites attığında devrin 3000 devirlerde olacaktır o devirde zaten turbon tam dolmuş hali oluyor zaten , iyi bir yazılımla bi turbodan daha güçlü olur 160 lık insignia

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Kankam süpper açıklamış,200 hp boru değil,iyi bir yazılımla en kötü kafa kafaya olur,hergördüğün biturboya gel alt devirde bir deneyelim diyecek değilsin ya,zaten kaç tane biturbo göreceksin yolda,araç çok keyifli olur,bence YAZILIM ŞART ... 1.6 turbonun zaten şansı kalmaz......

Yorum

yazılımla çok güzel sonuçlar alınabiliyor. ben bunu kullanan birisi olarak söylüyorum.
                standardı 130 hp olan aracımla yazılımdan sonra 160 lık olanlarla rahat rahat aşık atabiliyorum

Yorum

ya mesele biturboya rakip olmak değil..sadece bi turbodan kastım kendi sınıfındaki araçların hepsinden daha iyi ve daha güçlü mesela 3.20d audi 2.0 tdi tüm sınıfı merso nun rakip araçları..hani bunlarla bizim 160lığın şansı yok..ama yazılımla istediğimiz gibi oluyosa biturboya o kdr para bağlamaya gerek yok sonuçta aynı araç düşük devir önemli değil zaten kapışıyosan devrin her zmn olması gerektiği kdr olmalı..volkan abi tş ediyorum bizi aydınlattığın için...dğer abilirimede sevgilerimi sunuyorum..bu arada volkan abi yotubedan takip ediyorum seni bilgine VBD senin araç heralde..ktn'nin tamponunu nerdeyse alacaktın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
                    yazılımla çok güzel sonuçlar alınabiliyor. ben bunu kullanan birisi olarak söylüyorum.
                    standardı 130 hp olan aracımla yazılımdan sonra 160 lık olanlarla rahat rahat aşık atabiliyorum
                    siteden Emre'nin arabayı çhıplettik Bekir'e 160 lık alpine box takılı Ahmet'in arabayı geçiyordu...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                    X