selamün aleyküm arkadaşlar ikinci el ınsıgnıa aldım fakat yedek anahtarı kayıpmış ve anahtar serviste kaybolmuş yani servisin suçu acaba yeni anahtar yapımı ücreti nedir bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi suç serviste olduğu için ücretsiz yaparlarmı acaba yardımcı olurmusunuz ALLAHA emanet olun selametle kalın.. alala
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yedek anahtar.
Collapse
X
-
Ynt: yedek anahtar.
Orjinal yazı sahibi: murat şimşekselamün aleyküm arkadaşlar ikinci el ınsıgnıa aldım fakat yedek anahtarı kayıpmış ve anahtar serviste kaybolmuş yani servisin suçu acaba yeni anahtar yapımı ücreti nedir bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi suç serviste olduğu için ücretsiz yaparlarmı acaba yardımcı olurmusunuz ALLAHA emanet olun selametle kalın.. alala
Kaybolan anahtarın kullanılma ihtimalini bertaraf etmek için Muhtelen her iki anahtarıda değiştirmeniz gerekecek..Sigorta şirketinize danışmanızı tavsiye ederim.2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
-
ikinci anahtarı satın almak isterseniz size çıkartıp 2. anahtar vermiyorlar diye biliyorum.
Çalıntı riskini kaldırmak için tüm alıcılar ve kodlar değişiyor.
Fabrikadan siparişle yeni kodlu alıcı ve anahtar chipleri geliyor.
Masrafı mercedes için 2500 TL idi. Biz 2001 C kasa da kontak sorunu yaşarken araştırmıştık.
Ancak benim bilgim net bir bilgi değil. Bir bilen daha net bilgi verir.
Bence servisten bir yazı alın. Anahtarın orada kaybolduğuna dair.
Sabah aracı kapıda bulamazsanız, kasko ikinci anahtarı sorar.
Sonra siz veremeyince 5 kuruş vermez.
Bence dikkat edin.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Teşekkür ederim ben önce bir servise danışayım anahtarın orada kayıo olduğuna dair inşallah kabullenirler sonrada sigorta şirketime başvurayım bakalım ne diyecek acaba kaskom masrafı karşılarmı bilgileriniz için sağolun selametle kalın.En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!
Yorum
Yorum