Dün itibari ile Astra Sedan aracımı satıp EYMEN KUL arkadaşın satılığa çıkarmış olduğu 2011 İNSİGNİA 1.6 COSMO + FLEXRİDE ŞASELİ aracı almış bulunmaktayım ihihi Ankara İstanbul arası CC 110 km hızla 5 saatte yapmış olduğum yolculuk sonucu ortaya çıkan ortalama yakıt tüketimim 6 lt..Ortalama hız 98 km.. clapclap clapclap clapclap Bu aracı almam da İNSİGNİATEAM,ın ve burada yorumu bulunan arkadaşların etkisi tartışılmaz clapclap clapclap clapclap HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elveda Astra Sedan..Hoş Geldin İNSİGNİA 1.6 COSMO...
Collapse
X
-
Ynt: Elveda Astra Sedan..Hoş Geldin İNSİGNİA 1.6 COSMO...
Öncelikle alan içinde satan içinde hayırlısı olsun, mükemmel bir tüketim değeri yakalamışsınız.
Arabayı ilk almış olmanızın verdiği heyecana rağmen kendinizi dizginleyerek gelmekte ayrı bir yetenek[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Hayırlı olsun. İstenirse bu arça çok az yakabiliyor. İşte bunu çok seviyorum. 5 ,4 litreye kadar düşürmüştüm yakıtı. Ekranda gösteren yakıt sonucu tamamen doğru çıkıyor bunuda belirterek konuyu dağıtmadan nokta.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYHayırlı olsun, mazisi temiz, pinpon topu gibi bir araçtı.
Kıymetini bilecek birine gittiğine sevindim.
İyi günlerde kullanmanız dileği ile
Yorum
Yorum