Ynt: buraya mı yazılır bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Şerit değiştirme makyajlı olanda var, lpg li araçları iyi anlayana göstermekte fayda malum turbo beslemeli bizim araçlarda yüksek ısıdan oluşan zararlar olabiliyor, km de 92 bin olunca dikkat etmeli, sorun yaşamış olabilir
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Şerit değiştirme yardımcısı makyajlı kasa Insignia ile geldi, yani bu kasada yok.
Aracın Cosmo üzerine eksik opsiyonları;
Flexride
Ergonomik Koltuk
Sunroof
Infinity Ses Sistemi
İlave Opsiyonları
Dvd800
Park Asistanı
Alınmaması İçin Sebepler;
Orjinal olmayan jant
Lpg uygulaması
Yüksek Km
Antalya - Hakkari yaklaşık 1500km dönerken ortalama hızlarda 9 lt./100km yakacağınızı düşünürsek , 135lt benzin o da yaklaşık 675lira ekstra masraf yapar
Hepinize teşekkür ederim,
Şu varki araca lpg bir ay önce takılmış.
17" jantların olumsuz yanını öğrenebilirmiyim.
Alacağım aracın lpg/lpd-i olması şart.
Bütçem en fazla 46-47 bu fiyata daha iyisini bulamadım.
Orjinal yazı sahibi: huseyn
Hepinize teşekkür ederim,
Şu varki araca lpg bir ay önce takılmış.
17" jantların olumsuz yanını öğrenebilirmiyim.
Alacağım aracın lpg/lpd-i olması şart.
Bütçem en fazla 46-47 bu fiyata daha iyisini bulamadım.
Bence bu araçta satıcının belirtmek istemediği çok ciddi bir sorun olmalı..Fiyat çok komik çünkü..Bir ay önce LPG kiti takılmış..LPG kiti hariç araca 43.000 TL istiyor ve galeriden(Galeriler her zaman araçların piyasasını bilirler).Aracın jantlarının 17 inç le değişmiş olması için makul bir sebep olamaz..Zira Cosmolar standart 18 inç jantla gelir.Bu bende derin soru işareti bıraktı..Ben imzamdaki 2010 Cosmo aracı dahi 60000TL altında vermezdim.
Araç 93 bin km olsa dahi bu paraya çok ucuz..Eğer alıcı iseniz aracın her noktasından boya kalınlık ölçümü yaptırtın..Aracı lifte kaldırtıp alt kısmını incelettirin.Tretuar gibi bir şeye çıkıp jantlarla birlikte aracın altını hasarlamış olabilirler..Eğer bu kontrollerde herhangi bir sorun çıkmaz ise otobana çıkıp benzinde minimum 230 km yi görüyorsanız o araç alınabilir.Yine de anlıyan birileri ile bakmakta fayda var.
Aracın tramer vs haricinde bir de emniyetten tanıdık varsa sorgulatın, araç kaçakçılık, terör vs kullanılmış, mimli olabilir. Ben olsam Hakkari'den araç almazdım, en son 5-6 yıl önce gittiğimde yollar berbattı. yoğun kar yağışı sebebiyle yollar genellikle düzen tutmuyor. 17 inç'de muhtemelen 18 inç jantı parçaladıkları için takılmış olabilir.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Araç konsinye araç, Sahibi şu an kullanıyor.
Van'da opel servisine götürecem, herhalde onlar gerekli bilgiyi verirler. Bir de tevafuk sonucu tüpün takıldığı yeri buldum, ustasını aradım tüpü yeni taktıklarını ve diri temiz bir araç olduğunu söyledi. Arada Yüksekovadan bir arkadaşım var, bu gün aracı servise sokacak ve beni bilgilendirecek.
ARacı, plaka şasi ve motor no ile sigortacınıza sorgulayın. Cebe gelen tramer sorgusuna asla güvenmeyin.
LPG takılmamış olsa düşünülebilir fakat 1 ay evvele kadar benzinli kullanıp da LPG almış? garip. Satış amaçlı lpg takılmış gibime geliyor.
Nasip inşaallah daha iyisini alırsınız ilerleyen zamanlarda. Ama araç biraz sıkıntılı gibi duruyor zaten hayirlisi boyleymis diyelim. Yeni araciniz hayirli olsun
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum