Kesinlikle 1.6 124 hp Cruze Benim kuzenim 2 ay önce 113 lük Cruze aldı ve LPG taktırdı. Hem sedan hem sınıfının en güvenli aracı hem normal kullanımda oldukça yeterli hem de km başına 18 kr yakıyor. Siz düşünün bence 124 lük çok daha iyi olur. Ben 113 hp lik olanı kullandım ldukça keyifli. Ayrıca ön konsol ve göstergelerin tasarımı da oldukça çılgın
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
hani Opel'e Almanya'nın Tofaş'ı diyorlarya, Renault'da benim gözümde TR'nin Tofaşı tasarımları da 5 yaşındaki çocuktan çıkmış gibi, aklı başında tasarımlı bir Latitude yaptılar, oda bakalım ne zaman satılacak
bu cruze için internette şöyle böyle diyorlar 2011 de yeni motora ek olarak yeni donanimlarda gelicekmiş. o yüzden boyle bir fiyat verdi demek bayii.çok farkedermi ki acaba? biz sordugumuzda hiç bundan bahsetmemişti bayii. eger araştirmasak farkinda bile olmucaz.bugun birde kia cerato modelini incelicez.
Cruze kazık gibi bir araba 11 beygir arttı diye gidipte cruze almam..hele ki benzinli aman aman...
neye dayanarak böyle bişey düşündünüz ki? meqane çok mu yumuşak bi araba? sırf dizel motoru için neden konfor ve kaliteden ödün verilsinki.. Cruze qerçekten şuan şu özellikleriyle diğerlerinden daha iddialı bence sürüşüde qayet rahat yolculuğu da qayet konforlu Adamlar yapmış harbiden
Meqane 1.5 dci motor 85 HP qücünde
Astra CDTI 90 HP qücünde ve ikisi içinde kağnı qibi araba diyenler var yani.. Ama önceki Cruze lar motor qücü az olduğundan arabayı kaldıramıyodu ama şu an beyqir qücü artırılarak biraz daha ekonomik olmuştur diye düşünüyorum ve diğerlerinden daha kaliteli qüçlü qüzel bi araba.. hem fazla km yapılmayacaksa ş.içi dizel alınması pekte mantıklı değildir bence.
Megane'ın mekaniği kaliteli ona lafım yok, dağa taşa vur, istediğin kadar hor kullan birşey olmaz,
ama zevkli bir sürüş için Astra-Cruze'un yanında Megane lafı olmaz bence
yine de almadan önce hepsini test edin.
Meqane 1.5 dci motor 85 HP qücünde
Astra CDTI 90 HP qücünde ve ikisi içinde kağnı qibi araba diyenler var yani.. Ama önceki Cruze lar motor qücü az olduğundan arabayı kaldıramıyodu ama şu an beyqir qücü artırılarak biraz daha ekonomik olmuştur diye düşünüyorum ve diğerlerinden daha kaliteli qüçlü qüzel bi araba.. hem fazla km yapılmayacaksa ş.içi dizel alınması pekte mantıklı değildir bence.
Megane 105hp gayette seri bi araba.cruze motor olarak daha tatmiinkar olabilir ama konfor namına hiçbişey yok arabada.HER yönüyle insignia-astra karması çakma bişey yapmışlar.Üç'ünü peşpeşe test etme imkanınız olsa düşünceleriniz değişebilirdi.
Yorum