Arkadasim aile arabasi olarak 4 kapili arac almak istediginden benim aracimla takas onerdi , arac 1.8 motor , 33000 km de , 2 kapili , on tampon kismi boyali ( boya takintim yok ) blueeffiencifiy motor ( artik ne demekse ?? ) kafami karistirdi aksam aksam... bu araci bilen var mi ? Ya da sizce insigniadan sonra keyif verecek arac midir ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mantikli bir takas mi ?? 1.4t vs mercedes c250 cdi coupe
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: mantikli bir takas mi ?? 1.4t vs mercedes c250 cdi coupe
Haklisiniz Hasan bey , arac cgi motormus ... 6 ileri demisti sanki ?? Bu AMG nedir onu anlamadim , dikkat etmem gereken baska birsey var mi sizce ?? "Su ozellik onemlidir , keyiflidir" diyebileceginiz ?? 1 ay once e250 coupe almayi dusunuyordum , vazgecmistim , haril haril arastirmadim bu nedenle ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ortodoxianHaklisiniz Hasan bey , arac cgi motormus ... 6 ileri demisti sanki ?? Bu AMG nedir onu anlamadim , dikkat etmem gereken baska birsey var mi sizce ?? "Su ozellik onemlidir , keyiflidir" diyebileceginiz ?? 1 ay once e250 coupe almayi dusunuyordum , vazgecmistim , haril haril arastirmadim bu nedenle ...
C coupelerin iki tipi var c180 ve c250 coupe, piyasada daha çok c180 coupe bulunmakta, c180 ler 1600 cc, c250 ise 1800 cc, vergiden dolayı c180 daha çok tutulmakta, her ikisindede 7g-tronic şanzıman ve amg paket standart, keyless go, koltuk ısıtma ve geri görüş kamerası olursa tercih sebebi olur...
Amg paket, standart aynı kasanın, ön arka tampon, yan marşpiyelller, jantlar, egzos çıkışı ve aracın çeşitli yerlerinde amg yazısıyla fabrikasyon bi pakettir, c coupelerde şuana kadar amg olmayan görmedim, standart olarak amg paketli geliyor sanırım, amg paket araca ayrı bir sportif hava katmaktadir, mesela insignia- insignia opc gibi düşünün...
Yorum
-
C250 ise bence kaçırmayın c180 sedan kullanmış birisi olarak sıkı trafikte 12-13 litreleri görüyordu aman dikkat ! 1.8 cgiler uzun yolda bariz sehir içinde azda olsa 1.6 motordan az yakıyor Hasan abi daha sağlıklı yorum yapabilir.2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
1,6 lar 2012'ye kadar 5 vitesti ve çok ekonomik değildi dolayısıyla 1.8 ler hem 7 vites olduğundan olsa gerek daha ekonomik, 2012 itibarıyle şanzıman 1,6larda da 7 vites olunca ve start stop eklenince ekonomik oldu, ama eğer 250 ise zaten 1.8 dir,
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingofdoomyani şimdi biri tabiri caizse aile arabası oturaklı araç diğeri sportif bir araç sizi ne yansıtıyor bilmiyorum ama c coupe dediğiniz araç çoğu kişinin hayallerini süslediği bir gerçek fırsatınız imkanınız varsa durduğunuz kabahat
Benim arac 1.4 17000 km de , arkadasin ki 2011 model 35000 de ( dugunu var masraf yapacak herhalde , uzerine isteyecegi parayi konusmadik daha ) iki kapili her arac cekicidr tabii , benim ihtiyacimi karsilar sanirim :/ gelismeleri buradan aktaririm.. benim aracta ortalamam 7.8 ( % 70 sehir ici ) ekonomi diyince ben bunu anlarim , bu arac 9 civarindaysa ekonomik derim tabii :P
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ortodoxianOrjinal yazı sahibi: kingofdoomyani şimdi biri tabiri caizse aile arabası oturaklı araç diğeri sportif bir araç sizi ne yansıtıyor bilmiyorum ama c coupe dediğiniz araç çoğu kişinin hayallerini süslediği bir gerçek fırsatınız imkanınız varsa durduğunuz kabahat
Benim arac 1.4 17000 km de , arkadasin ki 2011 model 35000 de ( dugunu var masraf yapacak herhalde , uzerine isteyecegi parayi konusmadik daha ) iki kapili her arac cekicidr tabii , benim ihtiyacimi karsilar sanirim :/ gelismeleri buradan aktaririm.. benim aracta ortalamam 7.8 ( % 70 sehir ici ) ekonomi diyince ben bunu anlarim , bu arac 9 civarindaysa ekonomik derim tabii :P
Yorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61906011/detay
Aracın muadili herhalde bu? Ya da kendisi bu.
Siz takas yapmazsanız benim araçla düşünür mü?
Yorum
Yorum