Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel eye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel eye

Abilerim meraba geçenlerde you tube da opel eye videolarına denk geldim adamlar baya baya kullanıyolar türkiyede bu özlellik niye kullanılamıyor bunu yazılımla açabiliyormuyuz forum da daha önce deneyen oldumu en azından takip meafesi uyarı sistemi kullanılabilir bence yollar kötü olsa bile

Ynt: Opel eye

Fatih abi Opel eye sistemini açtırmış fakat kullanılamıyomuş herhalde.. o bilgi verecektir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İlginç aslında afl çalışıyorsa bu sistem de çok rahat çalışır gibi sanki ama cevap bekliyelim bakalım

Yorum

Benim bildiğim kadarıyla bu özelliğin kullanılabilmesi için tabelaların belli bir standardda olması gerekiyor. Güzel ülkemin tabelalarında standard olmasından ziyade neredeyse çoğu yerde tabela vs olmadığı için bu sistem şaşırabiliyor. Bunun neticesinde sistem tabelaları okuyabilmek için afl farları devamlı olarak yolun sağına odaklıyor. Bu da farın aydınlatmasında sıkıntı çıkarıyor.
        2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

merhaba arkadaşlar
          yeni insignia sahibiyim aracimda opel eye sistemi mevcut ve şuana kadar sadece benim bile okuyamadığım levhaları okuyamadı bu sistemi youtube daki videoları izleyerek almaya karar verdim gayet menunum okuduğu levhalar ; hız sınırı , hız sınırı bitti, otoban girişi otoban çıkışı levhası ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha vardi. levhalar aşağı da olsun yukarı da olsun gayet iyi okuyor.
          1.6 SIDI

Yorum

pel bu teknolojiyi türkiye için erken olduğunu düşünüyor galiba yoksa 2009 yılında tanıtımlarında opel eye öyle güzel anlattılarki ama göremedik 2013 ten itibaren gelmeye başladı

KAmil hocamın arabasında da var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni kasaların kameraları farklı zaten ,belki de sistem yetersizdi ülkemize göre sonradan geliştirildi tabela okumayı geçtim takip mesafesi uyarısı çalışsa çok iyi olrmuş acaba serviste sadece bu özlelliği açtırabilirmiyiz ki ?

Yorum

Maceraya girme derim
                2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                  Yeni kasaların kameraları farklı zaten ,belki de sistem yetersizdi ülkemize göre sonradan geliştirildi tabela okumayı geçtim takip mesafesi uyarısı çalışsa çok iyi olrmuş acaba serviste sadece bu özlelliği açtırabilirmiyiz ki ?
                  Bahsettiğiniz özelikler hepsi birer modül ve donanımsal parçaya ihtiyaç duyulmaktadır ekipmanları tedarik edebilirseniz yazılımlada beyinden aktif edilebilir ama bunu Türkiyede yapacak kaç servis var sorusunu sormadan geçemiyeceğim standart dışı uygulamalar konusunda Opel ve servisler bu tür çalışmalara destek vermiyorlar çünkü yapılmak istenen farkındalıklar için çok fazla emek ve para harcamak gerekiyor sonuçta attığın taş ürküttüğün kurbaya değmiyor misalindeki gibi bir durum ortaya çıkıyor

Opelden araç alacaksan en dolusunu alacaksın ki sonradan uğraşma başın ağrımasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arkdaşlar bahsettiğiniz opel eye eğer tabela okumak ön takip mesafesi,şerit takip muhabbeti ise zaten yeni insigniada bu özellikler mevcut bende gayet çalışıyor başka ne yapıyor ki bu opel eye?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                      Bahsettiğiniz özelikler hepsi birer modül ve donanımsal parçaya ihtiyaç duyulmaktadır ekipmanları tedarik edebilirseniz yazılımlada beyinden aktif edilebilir ama bunu Türkiyede yapacak kaç servis var sorusunu sormadan geçemiyeceğim standart dışı uygulamalar konusunda Opel ve servisler bu tür çalışmalara destek vermiyorlar çünkü yapılmak istenen farkındalıklar için çok fazla emek ve para harcamak gerekiyor sonuçta attığın taş ürküttüğün kurbaya değmiyor misalindeki gibi bir durum ortaya çıkıyor

Opelden araç alacaksan en dolusunu alacaksın ki sonradan uğraşma başın ağrımasın

Anladım abi anlaşılan epey zahmetli ben sadece yazılımsal bir şeyse yapılabilir mi diye düşünmüştüm gerek yok o zaman böyle devam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
                        arkdaşlar bahsettiğiniz opel eye eğer tabela okumak ön takip mesafesi,şerit takip muhabbeti ise zaten yeni insigniada bu özellikler mevcut bende gayet çalışıyor başka ne yapıyor ki bu opel eye?
                        Aracınız yeni kasa sanırım , yeni kasalar da bu özellikler var eski kasa için özelllikler açılabilir mi diye konuyu açmıştım

Yorum

İşleniyor...
                        X