Abilerim meraba geçenlerde you tube da opel eye videolarına denk geldim adamlar baya baya kullanıyolar türkiyede bu özlellik niye kullanılamıyor bunu yazılımla açabiliyormuyuz forum da daha önce deneyen oldumu en azından takip meafesi uyarı sistemi kullanılabilir bence yollar kötü olsa bile
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel eye
Collapse
X
-
-
Ynt: Opel eye
Benim bildiğim kadarıyla bu özelliğin kullanılabilmesi için tabelaların belli bir standardda olması gerekiyor. Güzel ülkemin tabelalarında standard olmasından ziyade neredeyse çoğu yerde tabela vs olmadığı için bu sistem şaşırabiliyor. Bunun neticesinde sistem tabelaları okuyabilmek için afl farları devamlı olarak yolun sağına odaklıyor. Bu da farın aydınlatmasında sıkıntı çıkarıyor.2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
merhaba arkadaşlar
yeni insignia sahibiyim aracimda opel eye sistemi mevcut ve şuana kadar sadece benim bile okuyamadığım levhaları okuyamadı bu sistemi youtube daki videoları izleyerek almaya karar verdim gayet menunum okuduğu levhalar ; hız sınırı , hız sınırı bitti, otoban girişi otoban çıkışı levhası ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha vardi. levhalar aşağı da olsun yukarı da olsun gayet iyi okuyor.1.6 SIDI
Yorum
-
pel bu teknolojiyi türkiye için erken olduğunu düşünüyor galiba yoksa 2009 yılında tanıtımlarında opel eye öyle güzel anlattılarki ama göremedik 2013 ten itibaren gelmeye başladı
KAmil hocamın arabasında da var
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ç.mustafaYeni kasaların kameraları farklı zaten ,belki de sistem yetersizdi ülkemize göre sonradan geliştirildi tabela okumayı geçtim takip mesafesi uyarısı çalışsa çok iyi olrmuş acaba serviste sadece bu özlelliği açtırabilirmiyiz ki ?
Opelden araç alacaksan en dolusunu alacaksın ki sonradan uğraşma başın ağrımasın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: ç.mustafaYeni kasaların kameraları farklı zaten ,belki de sistem yetersizdi ülkemize göre sonradan geliştirildi tabela okumayı geçtim takip mesafesi uyarısı çalışsa çok iyi olrmuş acaba serviste sadece bu özlelliği açtırabilirmiyiz ki ?
Opelden araç alacaksan en dolusunu alacaksın ki sonradan uğraşma başın ağrımasın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingofdoomarkdaşlar bahsettiğiniz opel eye eğer tabela okumak ön takip mesafesi,şerit takip muhabbeti ise zaten yeni insigniada bu özellikler mevcut bende gayet çalışıyor başka ne yapıyor ki bu opel eye?
Yorum
Yorum