Duyuru

Collapse
No announcement yet.

siyah mı? beyaz mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: siyah mı? beyaz mı?

beyaz iyi giderrrrrrr.2 numarada cam filmi attınmı ohhhhhhh.
    he bu arada bir kalem var dolaşıyor fix-it diye çizik giderici deneyen oldu mu arkadaşlar.

Yorum

Hiç tereddüt etmeyin tabiiki de :

S
      İ
      Y
      A
      H
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Herkesin dediği gibi siyahın bakımı zordur çabuk kirlenir ama temizkende çok keyif verir beyaz renk arabaya bana göre biraz daha spor bir hava katıyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Açık rengin aracın çizgilerini daha belirgin hale getirdiğini düşünüyorum. Öte yandan metalik renklerde de yapılan uygulamaların sonuçları çok daha belirgin oluyor.
          Kişisel görüşüm Insignia için "Nehir Grisi" nin göz alıcı olduğu (her ne kadar siyah/beyaz arasında bir tercih sorulsa da cevaplamadan edemedim)
          Klişe bir sözdür ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkesin tercihi kendine göre en güzelidir sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
            he bu arada bir kalem var dolaşıyor fix-it diye çizik giderici deneyen oldu mu arkadaşlar.
            paranızı çöpe atmayın
            InsigniaTEAM

Yorum

Ozetlemek gerekirse az once esime 5 yil sonra yeni kasa Insignia, ama bu sefer beyaz renk alacagim diye anlatiyordum
              Bu arada tahmin ederseniz su an siyah Insignia kullaniyorum ve gercekten her camurda yine nerde cizildi diye insanin ici gidiyor

Yorum

aracımı almadan önce bayide siyah ve beyazı yanyana gördüm. siyah almak için gitmiştim. beyazı aldım çıktım.
                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  paranızı çöpe atmayın
                  +1

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

beyaz güzel ama artık herkeste var farklı olmak istiyorsanız siyah...
                    F30 Sport+

Yorum

ben metro mavi araç almış biri olarak ikinci tercihim beyaz olurdu..
                      siyah çok güzel renk ama bakımı zordur..
                      2 siyah astra H,1 siyah citroen C4 ve 1 de siyah pug 307 sahibi olmuş biri olarak siyah hep favori rengim olacaktır o da ayrı bir konu

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

benim önceki araçta siyahti. kesinlikle beyaz öneririm. siyahtan sonra kir ve çizik kesinlikle göstermiyor beyaz. onceden her arabanin başina gittigimde ya da yıkattigimda "lan burasi nezman çizilmiş " diye soylenip duruyordum ve son zamanalrda da yıkatmamaya başlamiştim ayrıca arabanin hatlarini en iyi gösteren renk beyaz diye düşünüyorum.
                        Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

asllında astra h lerde olan bi mavi var lacivert gibide oda süper olur
                          F30 Sport+

Yorum

gümüs giri yada beyaz tavsiye ederım uzun vadede kullanacaksan
                            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

bende gümüş gride vardı oda çokk ağır duruyor gerçekten bence yakışıyorda yaygında değil alınabilir...
                              F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar;
                                Yorumlar ve öneriler için çok çok teşekkür ederim.

Dün galeriye gittim. Dışı beyaz içi bej cosmo almak amacıyla. Ama sonunda içdış siyah aldım bayağı bir düşündükten sonra. Bu benim 3. "0" km arabam. Hep açık renk alacağım diye gidip, bir daha kesinlikle siyah araba almam deyip, en sonunda siyah alıp çıkıyorum. Bu arada beyazı çok güzel çok alımlı ama siyahı da yanıyor arabanın....

Yorum

İşleniyor...
                                X