abicim dediğiniz gibi işlem yapılmadan far araca uyuyosa alırım hiç affetmem fakat toplu alıma girmek daha mantıklı ne kdr ucuza alırsak o kdr iyi hem gm far değil ne kdr dayanıklı ne kdr sağlam bilemiyoruz en azından tatmin etmek için yeterli
Cosmo farları tek mercekte hem uzun hem kısa farları çalıştırıyor(bi-xenon). Edition farlarına sonradan cosmo farı takıldığında uzun far özelliğinin de kullanılması için bir takım işlemler yapılıyor. Yani cosmo farını direkt taktığınızda uzun far ve selektör kullanamıyorsunuz.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Cosmo farları tek mercekte hem uzun hem kısa farları çalıştırıyor(bi-xenon). Edition farlarına sonradan cosmo farı takıldığında uzun far özelliğinin de kullanılması için bir takım işlemler yapılıyor. Yani cosmo farını direkt taktığınızda uzun far ve selektör kullanamıyorsunuz.
Eğer bu üründe farın içindeki bixenon mercekse çok kolay orjinal cosmo gibi çalışması, eğer bixenon mercek değilse zaten yapacak birşey yok.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Tampon işini ne yapabiliriz? arkadaşın paylaştığı linkteki paşatuninge yaptıran veya öneri verebilecek olan var mı?
Ben mümkün olduğu kadar fiberglasa bulaşmamaya çalışıyorum. mesela bagaj kapağına taktığım opc spoilerı kaliteli bir fiberglas ama yine de dalga olduğu belli oluyor hafiften
Merceğin yanındaki halojen ampul bizdeki gibi viraj aydınlatması değil (editionlarda yok zaten) uzun far ampulü, mercek de bixenon olduğundan bu farda uzunu yakında hem halojenler yanacak hem de merceğin içindeki perde kalkıp uzun olacak, yani büyük ihtimalle kısaları bizim cosmolar kadar aydınlatmasa bile uzunları cosmolardan daha iyi aydınlatacak (halojen+xenon)
Tampon işini ne yapabiliriz? arkadaşın paylaştığı linkteki paşatuninge yaptıran veya öneri verebilecek olan var mı?
Ben mümkün olduğu kadar fiberglasa bulaşmamaya çalışıyorum. mesela bagaj kapağına taktığım opc spoilerı kaliteli bir fiberglas ama yine de dalga olduğu belli oluyor hafiften
Yurtdışından gönderecek olan eleman paket üzerine düşük bir tutar yazar mı? Bir de o tamponların tek parça halinde bize ulaşması var.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Söylemeden düşük yazıyorlar zaten ama, kutular büyük olacağı için gümrükte dikkat çekebilir dedikleri gibi ama farları hallederiz bence. İspanya'dan direksiyon simidi getirttim, (orjinal megane rs), kutusu da büyüktü bayağı, gümrük bedeli almadılar. Sağı solu belli olmuyor bu gümrük olaylarının
Yorum