Kamil Bey'i tanıyabildiğim kadarıyla iddiadan, çekişmekten, demagojiden haz etmeyen
bir karakteri var. Kendi halinde ve kendisinden başka rakibi olmayan bir kişilik
Bu durumu göz önüne alıp düşününce, böyle bir yaşanmışlık olduğuna ihtimal vermiyorum.
Oldu ise bile bu bir yarış değil, olsa olsa bir şakalaşmadır , Volkan Bey (her zamanki gibi)
biraz mübalağa katmış olabilir
her zaman mübalağa yaptığımı nerden biliyorsun şaman abi tesüf ederim ... Ben Süfyan abiye sizin ikinizin yarışını merak ediyorum diye sorduğumda harfi harfine bu kelimeleri kullandı bende aktardım sizlere
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Teşekkürler hasanım bende arada bir geç diye yol verdim o kadar masraf yapıp bir de aracın gitmemesi iyi olmaz haha
Biliyorum abi, arada bir birbirimizi mutlu etmezsek, hep birbirimizi geçmeye çalışırsak kıymeti yok, arada bir yavaşlayıp yol verip, diğer tarafı mutlu etmek lazım
Her zaman mübalağa yaptığımı nerden biliyorsun şaman abi tesüf ederim ... Ben Süfyan abiye sizin ikinizin yarışını merak ediyorum diye sorduğumda harfi harfine bu kelimeleri kullandı bende aktardım sizlere
Değerli Volkan Bey, her insanın ayrı bir yaratılışı var, sizin fıtratınız farklı , her şeyi dolu dolu yaşamaktan yanasınız.
Yine tanıyabildiğim kadarıyla üzüntüyü de, sevinci de üst seviyelerde yaşıyorsunuz.Böyle olunca biraz mübalağa kaçınılmaz olur.
Ne demek istediğimi anlatabilmiş olduğumu umarım. Sizi incitmek en son aklıma gelecek şeydir, bilirsiniz
Bi laf vardı "beygir yarış kazandırır, tork araba sattırır" mıydı tam hatırlayamadım şimdi
hasan bey,sizin gibi düşenen biri daha var.giriş bölümü sizin cümlenizle aynı ,gelişme ve sonuç bölümleri ise aşağıdaki gibidir.Yorum eklemeden bilginize sunarım
Tork araba sattırır beygir yarış kazandırır. Dizelde ekonomi yaparsın. Benzinde pek mmkün değildir.
Maksimum torkta araba yerinde durmaz dizelde. Turbo açılmıştır artık.
Alacağınız aracın hangi versiyonunu istediğinize karar vermeniz gerek önce. Dizel de tork benzinde HP önemlidir daha çok. Ama düşük HP'li dizel almakta mantıklı değildir Tork tamam ama HP değeri de ikinci sırada geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Her zaman mübalağa yaptığımı nerden biliyorsun şaman abi tesüf ederim ... Ben Süfyan abiye sizin ikinizin yarışını merak ediyorum diye sorduğumda harfi harfine bu kelimeleri kullandı bende aktardım sizlere
Değerli Volkan Bey, her insanın ayrı bir yaratılışı var, sizin fıtratınız farklı , her şeyi dolu dolu yaşamaktan yanasınız.
Yine tanıyabildiğim kadarıyla üzüntüyü de, sevinci de üst seviyelerde yaşıyorsunuz.Böyle olunca biraz mübalağa kaçınılmaz olur.
Ne demek istediğimi anlatabilmiş olduğumu umarım. Sizi incitmek en son aklıma gelecek şeydir, bilirsiniz
rica ederim , ben takılıyorum size bu arada benim hakkımda analizlerinizin hepsi doğru iyi gözlemciymisiniz
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Bi laf vardı "beygir yarış kazandırır, tork araba sattırır" mıydı tam hatırlayamadım şimdi
hasan bey,sizin gibi düşenen biri daha var.giriş bölümü sizin cümlenizle aynı ,gelişme ve sonuç bölümleri ise aşağıdaki gibidir.Yorum eklemeden bilginize sunarım
Tork araba sattırır beygir yarış kazandırır. Dizelde ekonomi yaparsın. Benzinde pek mmkün değildir.
Maksimum torkta araba yerinde durmaz dizelde. Turbo açılmıştır artık.
Alacağınız aracın hangi versiyonunu istediğinize karar vermeniz gerek önce. Dizel de tork benzinde HP önemlidir daha çok. Ama düşük HP'li dizel almakta mantıklı değildir Tork tamam ama HP değeri de ikinci sırada geliyor.
bence benzinci arkadaşlar (1.6T ve beygirlerini , torklarını arttıran arkadaşlar ) dizellerin tam olarak neler yapabileceklerini merak ediyorlar.meraklarını gidermek çok isterdim ama Kamil beyin aracı merak konusu.bence en hızlı araçta o.kamil beyde sonucu bildiği için rakip kabul etmiyor bence haksız da sayılmaz.Tork mu beygir mi ? tabiki tork
akşam akşam amma güldürdün beni tolgacım en hızlı araç o diyorsun amma sen hızlı araç görmemişsin kamilimi geçerim döner bir daha geçerim haha haha
bence benzinci arkadaşlar (1.6T ve beygirlerini , torklarını arttıran arkadaşlar ) dizellerin tam olarak neler yapabileceklerini merak ediyorlar.meraklarını gidermek çok isterdim ama Kamil beyin aracı merak konusu.bence en hızlı araçta o.kamil beyde sonucu bildiği için rakip kabul etmiyor bence haksız da sayılmaz.Tork mu beygir mi ? tabiki tork
akşam akşam amma güldürdün beni tolgacım en hızlı araç o diyorsun amma sen hızlı araç görmemişsin kamilimi geçerim döner bir daha geçerim haha haha
Atarı bol yaparı az hemşerim, Sanal ortamda gene meydanı boş bulup atar yapmışsın.
Ben sendeki gibi bir egoya sahip değilim, ben her kesi geçerim , ben en iyisiyim, ben her şeyi yaparım gibi ve bu zamana kadarda kimse benim ağzımdan duymuşmu ben şunu geçerim, ben bunu geçerim diye, çünkü öyle bir takıntım ve iddiam yok, geçsem ne olur geçilsem ne olur yani. Laf konuşanın yol alanındır Allah herkesin yolunu açık etsin..
Tolga bey, zaten Opel bünyesindeki mühendisler bunların araştırmalarını testleri yapıp piyasaya çıkarmışlar, sonuçlarınıda yazmışlar ve hepsinede durumlarına görede fiyat belirlemişler. Bizlerde buna göre araçları almışız.
Yorum