Şöyle Yazılanları Bi Okudum da, Kamil Pek Yarışma Heveslisi Değil Gibi. Zaten Kendimden Biliyorum Siyah Arabayla 160 ın Üzerinde Gidince Sinekten Haşereden Taşdan Tozdan Arabanın Boyasında Çok Sıkıntı Oluyor. Yok Yok Kamil Yarışmaz Bence. wsh
Zaten 160 ın Üzerine Çıkılacak, Olmayan Trafikli Yol Varmı İstanbulda...?? Bak Bursaya, Yollar Salon-Salomanje.
Ne yapıcaz peki hemşerim deneme yapmıycakmıyız bak Tolga hemşerim ne zaman deniyelim diyor onunki dört çarpı dört dezavantajılı senin yapman lazım
Ya işin gücün onunkimi hızlı bununkimi hızlı işlerinde be hemşerimm.
Hem Kara Dumancı dersiniz, hemde bizleri geçmek için çaba sarfedersiniz..
hahaayt sizi geçmek için çabamı sarfederiz gaz pedalına birazdaha fazla basmam yeterli karadumancısınız tabii yalanmı bak Hüseyin abinin bi lafı var traktör ağası diyor sizin araçlara haha
Hemşerim senin arabanın bir seferde arızasız olduğu zamana denk gelebilseydik..
Ne zaman bir yerlere gittiysek hep arıza hep arıza Ya piston kolu, ya rot başı, ya arıza ışığı ya bilmem nee
Şöyle Yazılanları Bi Okudum da, Kamil Pek Yarışma Heveslisi Değil Gibi. Zaten Kendimden Biliyorum Siyah Arabayla 160 ın Üzerinde Gidince Sinekten Haşereden Taşdan Tozdan Arabanın Boyasında Çok Sıkıntı Oluyor. Yok Yok Kamil Yarışmaz Bence. wsh
Zaten 160 ın Üzerine Çıkılacak, Olmayan Trafikli Yol Varmı İstanbulda...?? Bak Bursaya, Yollar Salon-Salomanje.
Hüseyin abi dolmuşa binmeyi bırakalı çok oldu
Eeevet. Tabi Dolmuşa Binmiyo Numarası da Bi Kaçış Yoludur...
Bu gün sufyan Abi'den bir bilgi aldım benim merak ettiğim yarışı zaten yapmışlar topuk yaylası dönüşü sufyan abinin dediğine göre 140 la yan yana giderken yüklenmişler 200 lerde bir boy fark atmış sufyan abi demekki neden yarışmak istemediğini şimdi anladım hemşerimin
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Bu gün sufyan Abi'den bir bilgi aldım benim merak ettiğim yarışı zaten yapmışlar topuk yaylası dönüşü sufyan abinin dediğine göre 140 la yan yana giderken yüklenmişler 200 lerde bir boy fark atmış sufyan abi demekki neden yarışmak istemediğini şimdi anladım hemşerimin
Sufyan Abi eğer öyle diyorsa doğru diyordur, Büyüklerimizin lafı üstüne laf olmaz. rolleyes
Sufyan abide kendi düşüncelerini buradanda paylaşır diye düşünüyorum.
Sufyan Abi eğer öyle diyorsa doğru diyordur, Büyüklerimizin lafı üstüne laf olmaz. rolleyes
Sufyan abide kendi düşüncelerini buradanda paylaşır diye düşünüyorum.
Kamil Bey'i tanıyabildiğim kadarıyla iddiadan, çekişmekten, demagojiden haz etmeyen
bir karakteri var. Kendi halinde ve kendisinden başka rakibi olmayan bir kişilik
Bu durumu göz önüne alıp düşününce, böyle bir yaşanmışlık olduğuna ihtimal vermiyorum.
Oldu ise bile bu bir yarış değil, olsa olsa bir şakalaşmadır , Volkan Bey (her zamanki gibi)
biraz mübalağa katmış olabilir
bence benzinci arkadaşlar (1.6T ve beygirlerini , torklarını arttıran arkadaşlar ) dizellerin tam olarak neler yapabileceklerini merak ediyorlar.meraklarını gidermek çok isterdim ama Kamil beyin aracı merak konusu.bence en hızlı araçta o.kamil beyde sonucu bildiği için rakip kabul etmiyor bence haksız da sayılmaz.Tork mu beygir mi ? tabiki tork
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum