bence benzinci arkadaşlar (1.6T ve beygirlerini , torklarını arttıran arkadaşlar ) dizellerin tam olarak neler yapabileceklerini merak ediyorlar.meraklarını gidermek çok isterdim ama Kamil beyin aracı merak konusu.bence en hızlı araçta o.kamil beyde sonucu bildiği için rakip kabul etmiyor bence haksız da sayılmaz.Tork mu beygir mi ? tabiki tork
akşam akşam amma güldürdün beni tolgacım en hızlı araç o diyorsun amma sen hızlı araç görmemişsin kamilimi geçerim döner bir daha geçerim haha haha
Atarı bol yaparı az hemşerim, Sanal ortamda gene meydanı boş bulup atar yapmışsın.
Ben sendeki gibi bir egoya sahip değilim, ben her kesi geçerim , ben en iyisiyim, ben her şeyi yaparım gibi ve bu zamana kadarda kimse benim ağzımdan duymuşmu ben şunu geçerim, ben bunu geçerim diye, çünkü öyle bir takıntım ve iddiam yok, geçsem ne olur geçilsem ne olur yani. Laf konuşanın yol alanındır Allah herkesin yolunu açık etsin..
hemşerim benim yüksek bir egom yok beni tanıyorsun biliyordum amma bilmiyormuşsun benim amacım yarışmak, değişik arabalarla test yapmak ,geçilip geçmek benim için önemli değil önemli olan rolling yapıp eğlenmek heee yolda yakalarsamda öperim haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
volkan kardeşim senin aracının sonradan güçlendirildiğini biliyorum.performansını da çok merak ediyorum.Kamil beyin aracının performansının nasıl olabileceğini tahmin edebiliyorum.cumartesi günü 3.0d A6 ile birbirimizi denedik.beni geçebilecek bir araç tabi ki de ama iki defa ben geçtim bir defa o .biturbo hızlı ve güvenli.20 jantla istediğiniz zamanda durabiliyorsunuz (inşallah durabilmeye devam ederim ) .
not:belgesiz konuşmam.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
volkan kardeşim senin aracının sonradan güçlendirildiğini biliyorum.performansını da çok merak ediyorum.Kamil beyin aracının performansının nasıl olabileceğini tahmin edebiliyorum.cumartesi günü 3.0d A6 ile birbirimizi denedik.beni geçebilecek bir araç tabi ki de ama iki defa ben geçtim bir defa o .biturbo hızlı ve güvenli.20 jantla istediğiniz zamanda durabiliyorsunuz (inşallah durabilmeye devam ederim ) .
Maşallah
Audi güncel model mi ?
Güncelde de iki güç ünitesi var 240 ile 310 hp
Acaba hangisi olduğunu biliyor musunuz ?
Bir de belgeleri be zaman görebiliriz
Maşallah
Audi güncel model mi ?
Güncelde de iki güç ünitesi var 240 ile 310 hp
Acaba hangisi olduğunu biliyor musunuz ?
Bir de belgeleri be zaman görebiliriz
beygir gücünü bilmiyorum ama 310 hp olacağını sanmam sanırım 3.0 TDI 245 HP quattro S tronic .motor gücü torku benim aracımdan daha üstün.ben tek kişiydim.audi 2 kişi.bagajında da ağırlık olabilir.yüksek hızda ağırlık bence çok önemli.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum