Benim favorimde a5 2.0 tfsi sportback olurdu gercekten güzel alet
2003 model e200 lerın artık dönemi bitti bence gereksiz bir macera olur
a5 veya 5 serisi arası devam edin derim sline ve m paket şart ama.
Evet benimde ilgimi çekmeye başladı.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Audi yi araştırıyorum.Yalnız 6 ay kadar önce İstanbul'da bir arkadaşım 2013 model A6 quattro arabasıyla beylik düzünden sarıyer e götürmüştü.ön koltukta oturmama rağmen içim dışıma çıkmıştı Kendisi de çok sallıyor diye şikayetçi.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
İkinci el araba bakmak çok stresli bir iş.Bu yüzden artık vazgeçiyorum.Zaten arabamla ilgili bir sıkıntım yok.Sadece ara sıra kendimi ödüllendirmek isterim.Tek hevesimde arabalar 2 seneden sonra arabamı değiştireyim dedim ama mantık kabul etmiyor.Arada ödeyeceğim fark ciddi bir rakam,en azından benim için.Bu farka değebilecek , çok fark edecek bir araç yok.İlerleyen süreçte daha fazla kazanç elde edip BMW 5.25xd almak daha doğru sanırım.Tabi bu büyük farkı ödemek için çok çalışmam lazım çoook.Üstelik bir de 2015 amerika gezimiz var. ödülümü erteliyorum.
İkinci el araba bakmak çok stresli bir iş.Bu yüzden artık vazgeçiyorum.Zaten arabamla ilgili bir sıkıntım yok.Sadece ara sıra kendimi ödüllendirmek isterim.Tek hevesimde arabalar 2 seneden sonra arabamı değiştireyim dedim ama mantık kabul etmiyor.Arada ödeyeceğim fark ciddi bir rakam,en azından benim için.Bu farka değebilecek , çok fark edecek bir araç yok.İlerleyen süreçte daha fazla kazanç elde edip BMW 5.25xd almak daha doğru sanırım.Tabi bu büyük farkı ödemek için çok çalışmam lazım çoook.Üstelik bir de 2015 amerika gezimiz var. ödülümü erteliyorum.
Ha hayt
Amerikadan sonra insignia ile yola devam edersiniz
Sonunda doğru yolu bulduğunuza sevindim.
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin. Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Bu işler zor işler. Bildigim ,hayalini kurduğum bir araç olsa iş kolay .Alip ta memnun kalmazsak bu sefer büyük sıkıntı olurdu.İlginize çok teşekkür ederim.
Yorum