Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6T vs Cruze 2.0 LT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.6T vs Cruze 2.0 LT

Sen zamanında Bülent abi ile denememişmiydin onu Muharrem ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
      Denemiştim ama yol koşullarının sağlıklı olmadığı iddaa ediliyor
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
        Hadi bakalım şimdi göreceğiz muharrem
        Şimdi iş daha ciddi,eğer farklı bur durum olursa videoyu guncellersin
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Orjinal yazı sahibi: smg05
          Hadi bakalım şimdi göreceğiz muharrem
          Şimdi iş daha ciddi,eğer farklı bur durum olursa videoyu guncellersin
          Tamamdır abi Sonuç belli yinede

Gerçi emre aracına yazılım yaptırdı ama benim aracın aynısı @tozse orhan abilerde var, uzun yolda müsai vakit deneriz
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Muharremcim deneyelim istersen
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
              Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
              C180 cla 200 performans olarak yaklasamaz ama e200 ıle ben kafa kafaya gıder dıye dusunuyorum 1.8 184 hp oda boş sayılmaz e250 karşısında cok bir varlık gösteremez bence.İnsignia 1.6T 2.5 ve 3 lt hacımde aracları tokatlıyabılecek güce sahip orasıda bir ayrı konu.
              E250cdi bizimkileri geçemiyor. Çok az farkla 1.6 turbolar daha hızlı
              e250 cgiden bahsetmiştim sonuçta benzinli araçları karşılaştırıyoruz
              2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
              Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                C180 cla 200 performans olarak yaklasamaz ama e200 ıle ben kafa kafaya gıder dıye dusunuyorum 1.8 184 hp oda boş sayılmaz e250 karşısında cok bir varlık gösteremez bence.İnsignia 1.6T 2.5 ve 3 lt hacımde aracları tokatlıyabılecek güce sahip orasıda bir ayrı konu.
                E250cdi bizimkileri geçemiyor. Çok az farkla 1.6 turbolar daha hızlı
                e250 cgiden bahsetmiştim sonuçta benzinli araçları karşılaştırıyoruz
                benzinlisiyle denemedim, birşey diyemem.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Güzel bir aktivite olmuş cruze 2.0 dizel motorlarını yeni captivalarda da kullandılar mesela, patronun oğlunda var ve 4 çeker çok iyi ivmelenişi var..2 tonu bulan ağırlığına rapğmen gayet başarılı görüyorum..Bunun yanında cruze da kullanılırken acaba chiplisi ne olur diye düşünüyorum alala yani 1.6 T İnsignia nın namı yürüyor ama vites oranları ve son hıza geçiş noktasında cruza adına olumlu etkisi olacağını düşünüyorum..Akrabanız ümitsizliğe düşmesin chip tavsiye edin diyeceğim o

Bu arada insignia nın ağırlığını ve lastik genişliklerini de hesaba katarak performansını değerlendirelim..Çünkü örn passattan 180 kg daha ağır olmasına rağmen çok iyi
                  İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

chip atılsa top speedinde değişme olurmu ibre zaten 220 düz yolda 209un üstüne çıkmıyo...başlarda muhteşem bi artışı olur o konuda şüphesiz..ama ilerisi için iyi olursa sylerim hem istanbulda oturuyolar odaka götürüp yaptırabilir

Yorum

Lastik genişliğinin aracın hızına nasıl bir etkisi oluyor acaba ?

Yorum

ya şyle insigniaya ne kdr geniş lastik gidebilirki daha doğrusu yakışabilir bence arka max 255 ideal güzel durur..bunun aracın hız etkisine hiç bi şekilde eksisi olmaz dye düşünüyorum

Yorum

Lastik genişliği çok basit olarak motorun kapasitesini yola aktarmada önemli...Örn arkadan itişli Drag araçlarında ön tekerleklerdeki lastikler olabildiğince ince iken (sürtünmeyi en aza indirmek için) arka lastikler, olabildiğince geniş olur ki sürtünme artarak max ivmelenme sağlansın..İnsigniaların 18'' li jant opsiyonlarına sahip 1.4 T Ed Elg ve 1.6 T lerin örn lastik genişliği 245 iken normalde rakip olarak görmediğim passatlarda 215.. Dolayısıyla sürtünmesi az olduğu için ve insignia dan daha hafif olduğu için daha az yakıyor(daha azdan kastım litrelerce fark yok ortada 0.5-0.8 lt 1.4 T ile TSI arasında) Düşünün; 245 genişliğinde 4 lastik ve ekstra 180 kg fazla ağırlıkla bu ortalamaları ve performansları sunan insignialar için tebrikler az bile kalıyor..
                          İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                            Lastik genişliğinin aracın hızına nasıl bir etkisi oluyor acaba ?
                            Çekici yada itici olan lastiğin genişliği arttıkça sürtünme ve ağırlık fazla olacağı için aracın performansına ve hızlanmasına, hatta son hızına ne negatif yönde etkisi olur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                              Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              İnsignianın Kalkışta geçmesi beni de şaşırttı sonrası malum
                              Ben halen 320i ED ile insigniayı merak ediyorum
                              valla bende merak ediyordum bulsakta deneyebilsek ,senin araba 3.20 miydi hakancım rolleyes rolleyes
                              Evet
                              Deneyelim Volkan Hocam ama stok 1.6 ile )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                                İnsignianın Kalkışta geçmesi beni de şaşırttı sonrası malum
                                Ben halen 320i ED ile insigniayı merak ediyorum
                                valla bende merak ediyordum bulsakta deneyebilsek ,senin araba 3.20 miydi hakancım rolleyes rolleyes
                                Evet
                                Deneyelim Volkan Hocam ama stok 1.6 ile )
                                bence stock 1.6 turbolarla deneme üzme arkadaşlarımızı...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                                X