Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6T vs Cruze 2.0 LT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.6T vs Cruze 2.0 LT

iyi akşamlar cümleten insignia halkı...bizim teyzeoğlu 2 gün önce istanbuldan geldi aracı 2012 cruze diesel 2.0 163 ps...bizdede insignia 1.6 t 2012 model..adanada ikamet ediyoruz real carrefour yolu var genelde trafikte rahat akılabilecek yer ve daha lüks araçların takıldığı yer oraya gidip kapışalım dedik kendi aramızda değil başka araçlar denk gelirse ayağına ama 4-5 saat gezdik turladık ancak 3-5 arabayla kapıştık onlarda dişimize göre değildi...kuzende sıkılmaya başlayınca görmediği yerleri gezdirelim dedik çatalan uzun köprüye doğru gittik ve köprüye geldik benle kuzen cruzedayız abimle küçük biraderim insigniadalar..kuzen drag yapalım dye tutturdu bizde yaptık 0dan 100e kdr allah var bir boy insignia öndeydi ondan sonrası insignia boyu baya bi katlamaya başladı..kuzende şaşırdı bu nasıl 1.6 dye benm araç 2.0 motor dyo..vel hasıl uzunda yerim falan dedi...çıktık otobana bizim insignia önden gidiyor kuzenle beraber arkadan makas ata ata gidiyoz cruzela bak dedi sizin insigniayı tokatlıyorum..nasıl bizim arabaya doğru gidiyo bilader vitesi düşürdü yaklaşıyoz falan falan hemen hemen sağlayıp geçecez derken insignia açıldı 200 205 210 cruze tırt daha gitmiyo...çok iyi çıkıyo ama orda takılıyo hız artmıyo ondan sonra vel hasıl onunda gücü yetmiyor ama çok garibime gitti cruze neden 210dan fazla yapamıyo..bu arada kuzene aracın 180 ps olduğunu syledim çok şaşırdımadem öyle bi mevzu var boşyere neden yakıt yiyoruz dye braz kızdı...

Ynt: insignia 1.6T vs Cruze 2.0 LT

Marka Chevrolet
    Model Cruze
    Nesil Cruze Sedan
    Motor 2.0 D 16V (163 Hp)
    Kapı 4
    Güç 163 bg
    Maksimum sürat 205 km/saat
    Hızlanma 0 - 100 km/saat 8.5 saniye
    Yakıt deposu hacmi 60 Lt
    Kasa tipi Sedan
    Koltuk 5
    Uzunluk 4597 mm.
    Genişlik 1788 mm.
    Yükseklik 1477 mm.
    Dingil Mesafesi 2685 mm.
    Ön tekerlek izi 1544 mm.
    Arka tekerlek izi 1558 mm.
    Bagaj hacmi en az 450 Lt
    Motor pozisyonu Ön, enine
    Motor hacmi 1991 cm3
    Tam güç devri 4000 dev/dak
    Tork 360/2000 Nm
    Yakıt Sistemi Dizel - Commonrail
    Valf yapısı SOHC
    Silindir pozisyonu Inline
    Silindir Adedi 4
    Silindir çapı 83 mm.
    Silindir içi vuruş 92 mm.
    Sıkıştırma oranı 17.5
    Silindir başına düşen valf 4
    Yakıt Tipi Dizel
    Çekiş Ön
    Vites sayısı (düz şanzıman) 6
    Ön süspansiyon McPherson
    Arka süspansiyon Bükülme
    Ön frenler Hava soğutmalı diskler
    Arka frenler Disk
    ABS Evet
    Direksiyon tipi Direksiyon kutusu
    Direksiyon Hidrolik Direksiyon
    En az dönüş açısı 10.9 m
    Şehir içi yakıt tüketimi 7.6 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 4.4 Lt/100 km
    Ortalama Yakıt tüketimi 5.6 Lt/100 km
    Emisyon Standardı EURO V
    Ağırlık 1427 Kg
    Maksimum ağırlık 1930 Kg

Teknik özelliklerinde max.hızı 205 km/h, rampa aşağı filan en fazla 220 km/h yapar, artık yeni nesil düşük hacimli motorlardan yüksek hp ve torklar elde ediliyor, o yüzden 2.0 motor olması önemli değil...

Yorum

Cruze değilde, 2000 TDİ yeni passat plakamı okudu. Bu işlerin meraklısı değilim de bu 1,6 başka bir 1,6
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

3.20d bile plakani okur yuksek hizlarda...
        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

163 ps torku yüksek ama dediğin gibi plaka okur onlar
          2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

şuanki 2.0 motorlardan hiçbirinin insigniaya kolay kolay sıkıntı vereceğini sanmıyorum audi sınıfında yok onu biliyorum 177 ps hepsi..vw grubu vasat zaten fuzuliden başka bişey değil cc dışında gerçekten güzel araba performansı olmasa bile...bmw ilede yarışma şansımız oldu beklentilerim kadar değildi oda...m.benzde performans olarak o kdr iyi değil dye biliyorum..bahsettiğim c180 cla 200 e 180 e 200 hatta ve hatta e 250ye kdr yolu var dyebilirim...kimsenin aracını kötülemiyorum bu arada sakın ola yanlış anlaşılmayim...anlamadığım bir nokta 60 bin 70bin tllik insignia kendine karşılık 200bin 250bin tllik araçlarla hç bir farkı yok özellik olarakta görsellik olarakta ki performans olarak artısı bile var iyiki insignia almışız...2005te lancer aldık keşke yerine şu aracı bu aracı alsaydık falan bir türlü araçla bağdaşamadık taki insigniayı aldık o performansına kurban keşke dyebileceğim ya murcielago yada ferrari kaldı..gerçekten bu performansın üstüne 3.0 motor araçlar bile beni tatmin edeceğini sanmıyorum

Yorum

C180 cla 200 performans olarak yaklasamaz ama e200 ıle ben kafa kafaya gıder dıye dusunuyorum 1.8 184 hp oda boş sayılmaz e250 karşısında cok bir varlık gösteremez bence.İnsignia 1.6T 2.5 ve 3 lt hacımde aracları tokatlıyabılecek güce sahip orasıda bir ayrı konu.
              2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
              Gerçek pilot

Yorum

1.6 t böyleyse 2.0 t benzinli insignia nedir v6 zaten konusunu dahi açmıyorum

Yorum

1.6 t ler 140 lık dsg li 2.0 tdi larla rahat kapışır 2 yıl önce Elmadağında biz kapışmıştık ,biz passatta 3 kişiydik insignia da 5 kişi vardı yanlış görmediysek Elmadağı rampasında filan önümüzde tırmandı 160 170 le elmadağını geçtikten sonra 200 lere çıkmaya yakın sinyal yakıp sağa geçti baya şaşırmıştık

Yorum

2.0 biturboyu hala merak ediyorum :/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
                      C180 cla 200 performans olarak yaklasamaz ama e200 ıle ben kafa kafaya gıder dıye dusunuyorum 1.8 184 hp oda boş sayılmaz e250 karşısında cok bir varlık gösteremez bence.İnsignia 1.6T 2.5 ve 3 lt hacımde aracları tokatlıyabılecek güce sahip orasıda bir ayrı konu.
                      E250cdi bizimkileri geçemiyor. Çok az farkla 1.6 turbolar daha hızlı
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İnsignianın Kalkışta geçmesi beni de şaşırttı sonrası malum
                        Ben halen 320i ED ile insigniayı merak ediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          valla bende merak ediyordum bulsakta deneyebilsek ,senin araba 3.20 miydi hakancım rolleyes rolleyes

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan abim tüm belirsiz merakları açıklayıcı bir üslupla anlatabilir güvenim tam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              Bende stock 1.4 turbo vs 316i yi merak ediyorum
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                              X