Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 insignia

herkese slmlar ben 1.4 insigniamla son hız 206 kmre gördüm ve daha gitmedi youtubee video var 235kmre hız yapmış tc kapalı benim açıktı bende sizdeğerli insignia kullanıcıların youmlarını almak istiyorum şimiden hepinize çok tşkler

Ynt: 1.4 insignia

Video daki hıza çıkabilirsiniz ama aracı küçük devirlerde iyi sıkıştırmak gerekiyor birde ufak tefek modifiye yapmalısınız Egzost çıkışlarını rahatlatmak yada hava filtresini değiştirmek gibi

Araçlarımız güzel fazla zorlamayalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Video Rampa aşağı olabilir, bide Fatih abinin dediği gibi düşük vitesten itibaren her viteste devri doldurarak son hızı deneyebilirsiniz, vitesleri enaz 6500 devirde değiştirin...

Yorum

ben 230 km hızı gördüm düz yolda

Yorum

155te 4. vitese 205 gibide 5. vitese atarsanız 225 gibi hızlara ulaşırsınız. ben 220 gördüm düz yolda ama yol daha fazlasına izin vermedi.
          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

kısmet olursa bir daha deniyecem demek ben beceremedim cevaplar için çok tşkler

Yorum

Denemenizi önermeyiz, biz sizi hıza yönlendirmiş gibi oluyoruz şimdi 120 km üstü her hız tehlikeli.
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Denemenizi önermeyiz, biz sizi hıza yönlendirmiş gibi oluyoruz şimdi 120 km üstü her hız tehlikeli.
                Kesinlikle katılıyorum, Jackass tayfasından şuan adını hatırlayamadığım sarışın olan adam geçen sene porche marka aracı ile aşırı sürat nedeniyle yoldan çıkarak kaza yaptı ve tabuta koyacak cesedini neredeyse bulamadılar. Gerçekten aracınız isterse mercedes s600 olsun yine de yüksek hız =felaket
                2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

kesinlikle bencede denemeyin...
                  2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Tünel içi düz yolda 215 km gördüm ben. Ama allahım sana geliyorum dedim Tüneller başlayıp bitiyordu. Hız limiti 70'di.

Ama artık uslandım akıl işi değilmiş, gerçekten çok gereksiz!!

1.4T INSIGNIA

Yorum

Hız felaket getirir ama 235 gördüm çooook güzel bir duygu ihihi ihihi ihihi ihihi
                      [center]
                      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                        Hız felaket getirir ama 235 gördüm çooook güzel bir duygu ihihi ihihi ihihi ihihi
                        235 de yakıt tüketimine baktınmı
                        2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                          Ooooovv

Yorum

Ben 6.vites 5000-5500 devir aralığında 208 km'yi gördüm daha gideri de kesinlikle vardı. hızlanabiliyordu. Hatta 200 km ile giderken bir adet salınarak giden 5.20 abimede sellektör bile yaptım. benim tahminim (denemeye de çok niyetim yok) bu araç 230-240 aralığını zorlayabilir. tabi yol şartları da önemli
                            MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Teker ölçülerinizi değiştirin )
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                              X