herkese slmlar ben 1.4 insigniamla son hız 206 kmre gördüm ve daha gitmedi youtubee video var 235kmre hız yapmış tc kapalı benim açıktı bende sizdeğerli insignia kullanıcıların youmlarını almak istiyorum şimiden hepinize çok tşkler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 insignia
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 insignia
Video daki hıza çıkabilirsiniz ama aracı küçük devirlerde iyi sıkıştırmak gerekiyor birde ufak tefek modifiye yapmalısınız Egzost çıkışlarını rahatlatmak yada hava filtresini değiştirmek gibi
Araçlarımız güzel fazla zorlamayalım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: cagriDenemenizi önermeyiz, biz sizi hıza yönlendirmiş gibi oluyoruz şimdi 120 km üstü her hız tehlikeli.2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Ben 6.vites 5000-5500 devir aralığında 208 km'yi gördüm daha gideri de kesinlikle vardı. hızlanabiliyordu. Hatta 200 km ile giderken bir adet salınarak giden 5.20 abimede sellektör bile yaptım. benim tahminim (denemeye de çok niyetim yok) bu araç 230-240 aralığını zorlayabilir. tabi yol şartları da önemliMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum