Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 turbo cosmo tavsiye almak istiyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6 turbo cosmo tavsiye almak istiyorum.

Öncellikle hepinize merhabalar foruma yeni üye oldum konuyu yanlış yere açtıysam af buyurun ismim güner kayseride hastane müdürüyüm
    2005 yılında sıfır aldığım emektar hyundai accent 1.3 admire'yi hanımın ve çocukların baskısı yüzünden satma kararı aldım.
    Seçenek olarak D segmenti ikinci el temiz bir araç düşündüğüm için kendimce iki seçenek arasında kaldım B6 passat 1.4 tsi comfortline ve başlıktada belirttiğim üzere 1.6 turbo cosmo insignia , benim gönlüm insignia'dan yana ama sizinde bildiğiniz üzere bazı tabuları yıkmam lazım o yüzden sizin gibi değerli kullanıcıların ve bilgi sahibi kardeşlerimin yardımlarına ve fikirlerine ihtiyacım var.

1) Öncelikle 2010 model ve yukarısına bakıyorum kilometre olarak 70.000 limitim var ve araca nasip olurda alırsam kesinlikle lpg kiti düşünüyorum,bütçe olarak 50.000 tl ve biraz üstünede çıkabilirim bu fiyatlarda isteğime uygun araç bulabilirmiyim ?

2)Yanlış anlaşılmasın ama çevremde kime sorsam insignia kullanmadıklarını ne kadar bilsemde opel alınmaz motoru sorunlu heleki şu elektrik arızaları çok cevaplarını duymaktan sıkıldım gerçekten böyle birşey varmıdır birinci ağızdan siz değerli kullanıcılar olarak beni aydınlatıp bildiğiniz yaşadığınız tecrübelerle bana yol gösterirseniz çok memnun olurum iyi günler dilerim.

Ynt: İnsignia 1.6 turbo cosmo tavsiye almak istiyorum.

Oncelikle hosgeldiniz kendinizi tanisma bolumunden konu acarak tanitirsaniz seviniriz. Passat ve insignia cok tartisildi ikiside guzel arac ama cosmo donanim acisindan passata gore biraz ustun ve birazda uyguun fiyat olarak gonlunuz hangi araca yoneliyorsa onu alin ama insignia bir ayricaliktir .
    2015 leon fr

Yorum

Hoşgeldiniz,

Eğer güç ve görüntü istiyorsanız Insignia alın , Cosmo ve artı opsiyonlu versiyonlarını tercih edin

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim yanıtlarınız için
        1) fakat şu iki soruya halen cevap alamadım her kafandan bir ses ne kadar araştırsamdainsignia motor ve elektronik sorunu gerçenten bariz bir şekilde çıkabiliyormu yoksa sadece bir şehir efsanesimi ?
        2) Lpg hakkında görüşleriniz nedir nasip olursa alabilrsem lpg kesin olucak hangi marka önerirsiniz ve tavsiyede bulunabilirmisiniz .

Yorum

Öncelikle hoş geldiniz 1.6 turbo hakkında pek bir bilgim yok fakat arıza konusunda şöyle söyliyeyim ; Duyduğunuzun yüzde doksanı şehir efsanesi. bizde bu araçtan önce vectra c vardı kaldı ki vectra c sanayiden çıkmayan araba derler çok bilmişler, biz arabayı 90 binde aldık ve 170 bin km de sattık 4 yıl süre zarfında ne yolda bırakma ne de sanayiden çıkamama olayı yaşattı bir tek geçen sene benzin pompası yandı ( lpg li araç çeyrek deponun altında kullanılmazmış ) lpg den dolayı yanmış . Biz opelden memnun kaldık vectra c yi satıp tekrar 55 bine insignia aldık . Anlıyacağınız periyodik ve gerekli bakımını yaptırıp gerektiği gibi kullanırsanîz hiç bir sorun yaşamazsınîz Kaldı ki insignia DEKRA sorunsuzluk ödülünü almış bir araçtır . Tek tavsiyem galerilere fazla yanaşmayın sahibinden olan araçları tavsiye edin dediğiniz gibi 2010 üstünü tercih edin inşallah gönlünüzce temiz bir araç alırsınız şimdiden hayırlı olsun .

Yorum

Öncelikle aramıza welcome diyelim.
            Seçiminiz insigniadan yana olursa -ki ben olacağını düşünüyorum- aileye katılmış olursunuz
            Yakın geçmişte aramıza katılan bir arkadaşımız Mercedes C 180AMG ve BMW 3,20 d ile ilgili izlenimlerini paylaşmıştı.
            Aşağıda linki var , o konuya bir göz atmanızı tavsiye edeceğim.İçeriğine hemen hemen tamamen ben de katılıyorum.
            http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7416.0

Bundan başka Değerli forumdaşımız Naci Bey'in açtığı başlıktaki yorumları okumanızı önereceğim; linki aşağıda.
            http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12256.0

Daha sonra ise insigniateam ailesi olarak imece usulü ile sizin için temiz bir cosmo aramaya başlayacağız.

Yorum

Opsiyonlu olmasa da, tamamen kazasız, boyasız ( tamponlarda var ) Cosmo füme aracımı 45 bin tl ye 48 bin km ' aldım. Mutlu ve mesudum.
              Ha flexi yok. Navi yok, Çok çok önemsemedim. Flexi olmasa da diğer opsyonların neredeyse tamamı belki sonradan da yapabilirsiniz.

3 insignia değiştirdim. ( zevkten ) ciddi manada çözülemeyecek ve üzecek hiç bir problemle karşılaşmadım.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Fuat bey hoşgeldiniz.

Benim aracım 2010 model cosmo 49 bin km de ve üzerinde Lovato LPG kiti mevcut.
                2 hafta önce aldım aracımı.
                İstanbul şehiriçi yakıt tüketimi 100 TL ile net 300 km.
                1 lt LPG fiyatı 2.66 olarak dikkate alın lütfen.
                LPG performansı açısından en ufak bir sorun yaşamadım ne çekişte ne de arıza ışığı yakma yönünden.
                Bahsettiğiniz türden elektronik bir sorun şu ana kadar yaşamadım.
                Bu arada bir aile dostumuz aracımı gördükten sonra Passat'ını satıp cosmo almaya karar verdi.

En doğru kararı vermeniz dileğiyle...
                Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
                Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

İşleniyor...
                X